Hunter Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Dokładnie, pozatym i tak wiekszosc polakow grajacych w mmo mowi pol angielskim ("idzemy na moby", "pokaz Eq", "co to za item") :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Co nie znaczy, że nie mogą się pojawić polskie dialogi lub menu. Np. nazw itemów raczej nie będziemy spolszczać, bo to by już był przejaw debilizmu (tak samo jak nikt nie tłumaczy nazw podpasek na polski ...). "tak samo jak nikt nie tłumaczy nazw podpasek na polski..." :D Przesada Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj Tymon weźmie się do roboty i zrobicie tego patcha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Chciałbym zobaczyć jak jakieś ministerstwo tłumaczy "Always" ... Albo "Head'n Shoulders" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Jestem za polskimi nazwami. Ach, jakbym chciał móc podnieść moje Płonące Ostrze Przeznaczenia i, napiwszy się przed tym Dużej Mikstury Życia, utłuc nim dorodną Śmiertelną Sadzonkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Przetłumaczcie jeszcze nazwę "Alebra"... :P :P :P Tymona trzeba by jakoś zmotywować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tymon rusz dupe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tymona rzeba by jakoś zmotywować... Tymon rusz dupę :]Haha... :D Myślę, że Tymon nie pogardzi stówką. Ktoś chętny :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Postawcie mu pomnik w Alebrze + możliwość wrzucania datków... :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja jestem za językiem polskim, grałem w gry mmorpg po angielsku i czasami nie wiedziałem co w qest' ach trzeba zrobić bo takim ciężkim angielskim było napisane że tylko Amerykanin i Brytyjczyk się w tym połapywali a przecież ze słownikiem nikt nie będzie siedział przed grą. Większość użytkowników GMClan' u nie ukończyła 16 lat co wyrażała jedna z ostatnich ankiet może wybór języka trzeba zostawić administratorom serwera (jak chcą niech tłumaczą ;) ), rozumiem że w tej wersji nie zrobicie spolszczenia, ale w wersji 1.0.0 już by się przydał moduł wyboru języka. Co do Tymona niech robi w swoim tempie popędzając go nic nie zdziałacie ważne aby dobre było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To niech sie naród uczy jezyków to bedzie wiedział o co kaman =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Po angielsku jest lepiej.I tak questy będą polegały na zabij ileś potworów i zbierz ileś itemów.A do tego nie potrzeba zaawansowanej wiedzy języka angielskiego :) EDIT: A w ogóle dziwnie by wyglądał MMORPG po polsku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja jestem za językiem polskim, grałem w gry mmorpg po angielsku i czasami nie wiedziałem co w qest' ach trzeba zrobić bo takim ciężkim angielskim było napisane że tylko Amerykanin i Brytyjczyk się w tym połapywali a przecież ze słownikiem nikt nie będzie siedział przed grą. Większość użytkowników GMClan' u nie ukończyła 16 lat co wyrażała jedna z ostatnich ankiet może wybór języka trzeba zostawić administratorom serwera (jak chcą niech tłumaczą smile2.gif ), rozumiem że w tej wersji nie zrobicie spolszczenia, ale w wersji 1.0.0 już by się przydał moduł wyboru języka. Co do Tymona niech robi w swoim tempie popędzając go nic nie zdziałacie ważne aby dobre było biggrin.gif Angielski jest normalny, a, i co z tego, że większość nie ukończyła 16 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja jednak uważam, że powinien być język polski w menu i w komunikatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Po angielsku jest lepiej.I tak questy będą polegały na zabij ileś potworów i zbierz ileś itemów.A do tego nie potrzeba zaawansowanej wiedzy języka angielskiego :) EDIT: A zresztą dziwnie by wyglądał MMORPG po polsku ;] Nie rozumiem zkąd u was przekonanie, że po angielsku jest lepiej. Ja gram MMORPG po polsku i w cale nie uważam, że Polski jest gorszy. Wręcz przeciwnie, znacznie lepiej gra sie w polskojęzyczne MMORPG. Ojczysty język pozwala łatwiej wczuć się w klimat i nie ma sytacji, których bym musiał kożystać ze słownika. Pewnie niektóży grali w takie gry jak Neverwinter Nights lub Metin2 i zgodzą się ze mną, że nie są niczym gorsze od angielskojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 ale denerwuja mnieczsto polskie glosy. Sa o wiele gorsze od angielskich, nie maja takiego klimatu. Wiem dziwnie to brzmi ale tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ale czy ktoś tu mówi o polskich głosach? Ja mówię tylko o wersji kinowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 gnysiu, a może do wyboru? :] Dont read it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy gdzieś ktoś napisał, że będzie tylko jedna wersja? Oczywiście, że będzie do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja tam wole jak większość jest po angielsku, ale takie rzeczy jak zadania i rozmowy z NPC po polsku, ale np. nie wyobrażam sobie teraz grać w Wiedźmina nie po polsku xD W tej sytuacji, w grze powinna się znaleźć opcja zmiany języku i tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Po co szpecić nasz piękny :) , ojczysty język jakimiś słówkami/zwrotami angielskimi. Podejrzewam, że znacznie lepiej byłoby wykonać pełną polonizację Almory (choć zapewne będzie przy tym duuuuuuuuużo roboty), niż mieszać oba języki i robić jakieś ch***-móju na zawiasach. Oczywiście powinna obok istnieć również pełna wersja angielska. I wszyscy byliby zadowoleni (no może poza twórcami... :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 no to folder languages, z plikami nazw języków, wczytywanymi do listy w opcjach, zatytułowanej "wybór języka" (np. lista już jedna jest do ip) i w pliku z danym językiem odpowiednio zdefiniowane wszystkie bzdety możliwe do przetłumaczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tymon napisał, że już to zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 takim ciężkim angielskim było napisane że tylko Amerykanin i Brytyjczyk Lol wut? Bullshit man, bull-shit :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 lub Metin2 i zgodzą się ze mną, że nie są niczym gorsze od angielskojęzycznych. Może i niczym się nie różnią, ale WTF!?!?!? Nie porównuj Metina do Almory bo siara. Gorszej gry MMO nie widziałem a grałem w bardzo wiele. 1. 95% graczy to dzieci neo 2. Nigdy nie zapomne jak brat grał i widziałem questa "Idź do mojego męża i spytaj się co chce na obiad" NEVAH! 3. Gra ogólnie bez sensu jest troche. Powerlvling, boty, cheaterzy, no i dzieci kture nikoko nie lupiom i nubiom i tylko pogronszajom narud polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Zajeb**ste miala polskie tlumaczenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 @Morrowind: Zgadzam sie z tobą: Metin2 to szajs, ale nie dla tego, że jest po polsku tylko jest ogólnie zrąbany. EDIT: Skończmy już temat o językach bo gnysek napisał, że i tak będzie język do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Otóż to, a niektórym zaraz chyba warny powstawiam, bo mnie denerwują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Gdzie to info? Jak na razie byl tylko screen :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czy ja o coś prosiłem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi