R.o.b Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tytuł: Łada Racing (demo) Gatunek: ŚcigankaOpis: W grze jeździmy samochodami legendami, czyli ładami. Mamy do wybory 2 pojazdy i 1 trasę ( gra jest zrobione dzisiaj, a map nie chciało mi się długo robić) Trasa jest długa kręta trzeba umieć na niej jechać. ŻYCZE MIŁEJ GRY !!!!!!!!!!!Autorzy: Programowanie: Kraznal, Physix Fabuła: Kraznal Grafika: Kraznal Muzyka: brak Screeny: http://www.vpx.pl/zdjecie,screen1214.html Download:http://www.gamemaker.pl/up5008_4__ada_Racing_demo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 pojazd sie zacina na przeszkodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Wiem, w tym jest problem, ale jutro przyjdzie mój kolega (STASIU) to mi to zgrzebie. A I JESZCZE JEDNO DAWAJCIE OCENY MÓWCIE W CZYM BŁĘDY ITP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie jestem kolegą Kraznala:( A co do błędów to MONOTONNE PLANSZE ZACINANIE SIĘ NA PRZESZKODACH ITP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 jak wybrałem lada 2 to mi wyskoczyło : Error in action number 1 of Create event for object_cameraladasport Error defining an external function PS : Sorry dlatego to mi wyskoczyło bo usunąłem xenoncore.dll sorry mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @UP: -.- zanim włączysz gre to ja rozpakuj -.- Nie wlacza sie nigdy niczego w rarze / zipie, tylko najpierw sie to rozpakowuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 przeciez jest osobne forum dla dem, dlaczego takie rzeczy laduja w zapowiedziach? : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Mam pytanie do autora tematu, co Ty w tym zrobiłeś po za zmianą tekstur? i zrobieniem że po kolizji z cylindrem finish gra się wyłącza ? Aha takk jeszcze menu. NIC, ale to NIC tu nie ma Twojego. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 zgadzam się z ra3lem , lekko zmodyfikowany przykład 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak wyżej wspomnieli koledzy jest to przerobiony przykład, nawet nie przerobiony tylko z kopiowany. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 to jest przykład PsichiXa "15 kamer fura 3d" ^_^ , oddalona kamera, zmieniony kolor textury, dodane pare obiektów i mamy jak to mówią "plagiat". Nie warto nawet tego oceniać. E: Przyznaj się chociarz <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ten przyklad: "15 kamer fura 3d.rar" to byl akurat lowridera, ktory podrasowal skolei moja przerobke lady, ktorej glownym autorem jest Zoltan Perzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ale w pewnym sensie mam racje :) to chociaż mógłby dać tych 3 autorów do credits. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @UP: -.- zanim włączysz gre to ja rozpakuj -.- Nie wlacza sie nigdy niczego w rarze / zipie, tylko najpierw sie to rozpakowuje... Jak sie WinRara dobrze skonfiguruje, to nawet strony w HTML będą widzieć obrazki z innych katalogów pomimo, że nie rozpakujesz archiwum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 gnysiu, a powiedz, ktory mlody uzytkownik blaszaka bedzie sie bawil w konfigurowanie kompa, skoro ojciec im mowi by nie grzebac w systemie / programach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no do (damiana21) Dopiero ucze sie w gm3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 1. Nie wiem, jak można dawać DEMO w zapowiedziach. 2. Nie twój engine. 3. Nie twoja grafa łady. 4. To co jest twoje? Odpowiednie poustawianie pachołków, czy czegośtam? 1/5 EDIT: Moja bidna łada zacieła się na pachołku i nie da rady dalej jechać :( Przepraszam! Zapomniałem o wspaniałym, wypasionym menu! Gra zasługuje na 1/5, ale menu, po prostu cud miód -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 heh szkoda gadac, jedynie co zobaczylem to drobne zmiany w dobrym przykladzie... poza tym gra posiada bugi 1/5 oczy-wiscie :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Beznadziejne to to jest, nadziejne nie za bardzo. A tylko spróbuj dać w kolizji z pachołkiem move_bounce_solid a 'twoja' gra zamieni się w pong. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi