Ra3l Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Tytuł: Znadjdź różnice (wesja robocza) Gatunek: logiczna Opis: Ohh o tej grze będzie ciężko napisać pięć zdań. Gra polega na znajdowaniu różnic na 2 obrazkach na pozór identycznych. Autorzy: Programowanie:Ra3l Fabuła: Ra3l? brak fabuły Grafika: Ra3l, zasoby internetu Muzyka: narazie brak Screeny: Download: Wersja alpha, taki mały bonusik: https://gmclan.org/up1107_4_znajdz_r_znice.html dodatkowe informacje Różnice należy klikać na lewym obrazku, po prawej stronie jest tylko wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dodaj ostrzeżenie o epilepsji przed uruchomieniem gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Takie zabawy można łatwo przejść małym czitem :) Wystarczy zrobić zeza, obrazki nakładają się na siebie i już widać, gdzie różnice... Jeszcze uwagi: 1. To pisze się "wkrótce", nie "w krótce". 2. Będzie jakaś muzyczka w pełnej wersji? A dźwięki (przy odnalezieniu różnicy chociażby)? 3. "Różnice należy klikać na lewym obrazku, po prawej stronie jest tylko wzór. " - no właśnie o ile pamiętam, to w innych programach tego typu można bez problemu klikać na dowolnym z dwóch obrazków. Spróbuj to poprawić! Dodaj ostrzeżenie o epilepsji przed uruchomieniem gry. Nie rozumiem :confused: Gra polega na znajdowaniu różnic na pozór 2 identycznych obrazkach, Co? To nie po polsku. :smartass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dodaj ostrzeżenie o epilepsji przed uruchomieniem gry. Nie rozumiem. To nie jest gra... ;p hehe to jest alpha ;) a dałem to jako bonusik jedynie. Edit: jak powiedziałem wyżej to jest alpha.1 1. spacja :] wielkie rzeczy 2.podkreśliłem że na razie brak 3.będzie poprawione. edit2 : Gra polega na znajdowaniu różnic na pozór 2 identycznych obrazkach, Co? To nie po polsku. poprawoione wiesz późna pora, pospiech itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Nie rozumiem confused.gif ;) łel enyłej, w tym gatunku za wiele nie wymyślisz. Parę pomysłów i założeń 1. Obrazki pogrupowane tematycznie - statki, wakacje, średniowiecze, wsio ryba 2. ŁADNA szata graficzna - absolutny mus. 3. Spokojna muzyczka przy której można się zrelaksować i skupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 W takim kierunku właśnie dąrze. A po za tym ten projekcik to taka odskocznia :] Takie hmmm mała przerwa dla relaksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 A jakiś limit błędów będzie, co by nie można było klikać jak opętany po obrazku? Nie można w sumie nic po tym stwierdzić, we flashu pełno takich gierek. Poza tym boję się szukać różnic, ża dużo screamerów widziałem ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 sorry ale screamerów? co to znaczy ? W sumie nie myslalem o tym, ale dobra propycja :] przemysle ją. Ale napewno będzie że w lepszym czasie więcej punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 screamerów? co to znaczy ? klik klik klik...... ŁĄAĄŁALALAŁLALAA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Na końcu jest nawet gorzej niż mówi Japan :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie rozumiem. co to znaczy ? G00GI_E moim zdaniem gra będzie zbyt prosta, bo klikając jak oszalały można zrobić więcej niż doszukując się szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 wow! 3 błędy które już odnalazłem na screenie przez odpalaniem gry :D "wersja demo wkrótce" - a to nie było demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie to nie było demo. :) A po za tym jak wcześniej wspomniałem to tylko robiłem dla relaxu, teraz pracuję nad bardziej ambitniejszym projektem, coś na skale mojej elki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie wiem po co dawać takie coś na gmclan,na razie to ni ciekawego 2/5 :< ale oby się projekt rozwinął xd no dobra,są ferie to masz 3/5 na zachęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ja tam mam ferie za 3 tyg ;] @topic: takie gry odstresowują ale nudzą sie po jakims szybkim czasie ;/ Oceny nie daje bo jak narazie za mało widac. Niech projekt sie rozwija :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Na razie projekt (projekcik) zawieszony. Teraz pracuję nad inną grą i na tą nie mam zbytnio czasu. W sensie dla relaxu to było dla mojego relaxu w przerwie od tworzenie innych bardziej wymagających produkcji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No słabe to i krótkie demko. Na początek dam 2/5 tak na mobilizację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 a ja lubie takie gierki, tylko prosze zrob tak zeby grafika nie dawala po oczach mocno... trzymam kciuki za projekt - narazie 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi