slim_shady Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 jeżeli chciał bym grę zrobic o Eminem no nie wiem zrobic jakoś graficznie jego postac a potem do Game Maker wprowadzic i plansze dało by się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Tak, plansze by się dało, a także dało by się wprowadzić graficznie eminema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A konkretniej: nic, tylko musisz Eminema po prostu narysować. Albo sklecić jakoś jego zdjęcia, ale to trudne i czasochłonne przedsięwzięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Omg, szkoda że nie o Mandarynie ;[. (ucieka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slim_shady Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 czy pomógl by mi ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 W czym? Ja nie wiem, bo o nic się nie pytasz jak i nie napisałeś w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja ci nie z checią pomagać, ponieważ moja mowa byś chyba wygenerowana w translator jakiś albo coś bo być bardzo nie z ta planeta. Wiesz my wszyscy zyjemy w Polsce (chyba że ty masz inaczej), i tutaj zasady ortografii, poprawnej pisowni i stylistyki a już zwłaszcza odmienianie przez przypadki obowiązuje, więc jakbyś na następny raz raczył przeczytać to co napisałeś, to będę wdzięczny, panie Nieminem (O kim? O czym? o Eminemie, nie o Eminem). A pzoatym zalecam najpierw przeczytanie Helpa do Game Makera, którego pierwsze linijki w skrócie przedstawiają się tak, że tworzenie gier do rzeczy prostych nie należy, a już w szczególności nie oczekuj, że zrobisz własnego Quake czy Age of Empires. Pozdrowienia z moherowego świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slim_shady Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 no dobra spieszyłem się www.eminem.xa.pl moja strona o Eminemie jak już wszystko na niej zrobie to ktoś mi pomoże robić grę o Eminem EDIT do Gnysek a te gry co masz w na swojej stronie http://farmerfran.pwii.pl/ to w jakim programie robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 "Zrobić grę" jaką? My nic o niej nie wiemy, poza tym nikt za ciebie całej gry nie napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 no dobra spieszyłem się www.eminem.xa.pl moja strona o Eminemie jak już wszystko na niej zrobie to ktoś mi pomoże robić grę o Eminem EDIT do Gnysek a te gry co masz w na swojej stronie http://farmerfran.pwii.pl/ to w jakim programie robiłeś <{POST_SNAPBACK}> W Game Makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jaki to ma być gatunek gry, w czym mamy ci dokładnie pomóc itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slim_shady Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Sorry ze mnie tyle nie było bo narazie nie mam neta do 24.1.06 bo wtedy firma przyjedzie mi podpiąc internet bo z tamtego neta zrezygnowalem i się przepisałem wtedy neta będe miał to pogadamy sorry jeszcze raz. to już jest nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi