Morro Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No narazie wyszłem bo huntera nie ma a chce questa skończyć, na exp 2x i tak nie ma sensu z moim lvlem expic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja mogę na bocznym projekcie napisać z 2-3 obiekty do questa, potem ci przekazać a ty jedyne co zrobisz to pozmieniasz sockety w sendmessage i to wcielisz do gry :P. Ew. mogę wymyślać q xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 i co z tym turniejem, do pierwszej grupy chyba nikt się już nie zapisze, tak w ogóle jest szansa że jedyna zapisana osoba do gr.1 ma już 40lvl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jesli polska wygra z chorwacją to bedzie w piątek a jesli przegra to w sobote :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Hmmm... wczoraj z ciekawości zacząłem grać, jest naprawdę przyjemnie. Teraz mam pytanie: Serwer nie stoi, czy mam problemy z połączeniem się dzisiaj? Cały czas mam connection failed =/ PS W pierwszym poście pokazuje, że serwer online - więc nie wiem co mam myśleć o tym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Teraz serwer stoi, nie wiem od kiedy ale stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Hmm juz stoi po prostu nie byłem na tym kompie co mam server. własnie włączyłem wiec jak co mozna grac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 przecież teraz serwer jest offline, Huntrer mówi, że jest na innym kompie (tania wymówka ;]), ale tak naprawdę to nie gg pokazuje status serwera, tylko jego opis na gg ;) ED: to się zgraliśmy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 przecież teraz serwer jest offline co ty mowisz jest juz online od dobrych kilku minut :P tania wymówka ;] Nie przykro mi to nie jest wymówka. Jak na razie nie bedzie statusa ervera z przyczyn technicznych ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandra Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jest przecierz programik spełniający się znakomicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie spełnia sie znakomicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Trochę lagguje ale sobie pograłem :) A co z tymi eventami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandra Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Działa wam serv ?? Bo mi nie ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mi działa, cos sie na chwile zwiesił ale juz powinno byc ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Będzie coś dziś online czy nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 wlasnie wlaczylem pablo, było troche postoju w działaniu serva niestety ale juz teraz jest ok i mysle ze bedzie stal przez najblizszy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ja tylko przypominam, żeby podsyłać ewentualne błędy które klient lub serwer zapisują w czasie gry (jak borek który dał plik 666 kb dołączony do serwera xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Gnysku, postaram sie zagladac tam w miare czesto, ale jak narazie nic oprocz 2 błedów tresci : ERROR in action number 2 of Create Event for object Server: File is not opened for reading. i ERROR in action number 2 of Create Event for object Server: Trying to close unexisting text file. Nie widze. Jesli zobacze cos to pewnie wysle na PM'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 skasowałeś newspaper.txt lub server_info.txt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Nie mam ich nawet w katalogu z servem wiec z tad ten blad. Był jeszczse jeden błąd lecz niestety game_log sie kasuje po wyłaczeniu aplikacji ;/ ale pamietam ze zmienna _log un. varible ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Sprzedam! Arkane Armor Defense 57 + Resistance to Ice 5% + Resistance to Poison 2% Cena: 6000000 ( 6mln ) Knight Bow Damage 44 - 57 ( Rate 55 ) + Effect: Ice + Effect: Resistance to Ice + Resistance to Ice 3% Cena: 1000000 ( 1mln ) Kontakt: Volter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Sprzedam! Kontakt: Volter No właśnie, dlatego jestem za tym aby wprowadzić Private Shopy. ;p Ja się raczej nie skuszę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Hunter pisze ze serwer on a nie idzie sie wbic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Eh nikogo nie bylo to wylączyłem a co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 A co teraz z serwerem? jakoś ostatnio zaniedbujecie serwer ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Właśnie, czyżbyście chcieli powiedzieć, ze nie mam już dalej pracować nad Almorą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Pracuj, pracuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 gnysek cwaniak myślał, że se będzie mógł dalej bimbać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zapomniałeś o pochwałach zbieranych tylko dlatego że należy do teamu GS! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 skasowałeś newspaper.txt lub server_info.txt ? Sorry za offtop: moim zdaniem i tak nie powinno być tego błędu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi