PsichiX Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Myśle że lepiej będzie jak hunter sam wybierze sobie te osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja bym mial, bo nikt ciebie nie zna: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 to nawet lepiej, byłby bardziej obiektywny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandra Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie znacie mnie ale znacie Fura.. to powinno wystarczyć :) Patrzyłem jak ta gra powstaje razem z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 To ja już nie wiem, furious powstawał z grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja w sumie tez nie rozumiem :D , co do tych ktorzy mieli by pilnowac porzadku to 1 jest morro a czy bedzie jeszcze ktos to pomysle spiąc :P P UWAGA TURNIEJ! No wiec stało się. Jutro na naszej kochanej arenie odbedzie sie turniej(a raczej pierwsze walki o ile bedziedostateczna ilosc graczy). Gracze ktorzy sie zgłoszą zostaną podzieleni na nastepujące grupy: 1-25lvl -> GRUPA I 26-50lvl -> GRUPA II 51-Xlvl -> GRUPA III W kazdej grupie sa 3 miejsca za ktore mozna zdobyc ciekawe(?) nagrody. Walki zawodnikow (kto z kim walczy) bedą losowane przeze mnie. System taki : Zwyciezca pojedynku przechodzi dalej, przegrany odpada . Oczywiscie kazdy pojedynek bedzie odliczony przez sedzie, bez ktorego wala nie moze zostac zaliczona. Jesli ma to wypalic conajmniej kilka osob musi byc jutro w godzinach pozno popołudniowych lub wieczornych. No dobra wiec piszcie kto sie zglasza i jaki ma lvl to bd wpisywac do tego posta aby kazdy wiedzial. GRUPA I: -> Volter lvl 25 GRUPA II: -> Hunter 46lvl -> Indrycho 43lvl -> MartinOo 41lvl -> LornV 48lvl GRUPA III: -> Morro 66lvl -> Maxpayn 70 lvl -> Furious 59lvl -> Mimek 61lvl -> Sehat 59lvl -> PoxiPol 55lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 zapisuje się ^_^ ED: heh, trzeba trochę potrenować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja też chcę ;D, 25 lvl ( Volter ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 To ja też, Maxpayn 70 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 zapisuje się happy.gif ED: heh, trzeba trochę potrenować biggrin.gif Podaj nazwe postaci i poziom zebym mogl zapisac :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 I ja :) Furious 59 :) ( ale jeszcze dobije do turnieju xD ) PS. Zapomnijcie o tym co mandra pisał xD Poprostu chciał sie na mnie powołać... Nie ważne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 tak jakby to było trudne.... Nick: Indrycho lvl: 43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Będzie się działo, a ja wpadłem na nowy pomysł z tym razem całym buildem postaci. Dotychczasowe questy są nieważne. Jak opracuje to w edicie napisze o tym, i w pierwszym poście znajdzie się informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Szczerze mówiąc podziwiam Was, że z takiej "ograniczonej" gry wydobywacie tak wiele i jeszcze znajdujecie jakieś pomysły na nową rozgrywkę :) Oj przydałby się Wam UPDATE i to bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A jeszcze bardziej to by się przydał kod źródłowy Almory ^^. Ale to żart więc nie bierz tego na serio EDIT: Borek, czy to nie Helgast jest w twoim avatarze? To postać z gry na PS2 "KillZone". Odgapiłem od gnyska, bo mi się spodobał jego avatar:) Grałem w tą gierkę, i IMO fajna jest zwłaszcza w trybie Multi. Tylko, że zawsze byłem ISA i zabijałem Helgastów EDIT: Umieściłem ten podział builda w pierwszym poście. Piszcie jeśli macie uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja też postaram się przyjść na turniej. Nick: MartinOo Lvl: 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Wypowiedzcie się na temat tych bonusów do builda, IMO są już wyrównane i nie będzie ustępstw ale i tak muszę znać waszą opinię EDIT: odjąłem 50 pkt magowi masterowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Borek, a ja się nie dziwię, jest takie forum o jakiejś grze internetowej dla dzieci, o pingwinach. Tam 10-14 latki moją grą (mimo że nie było update'ów) bawiły się przez kilka miesięcy. Chodzi o MBO xD bo to jedyna moja online, budowali se zamki z cegieł, a to jakiegoś chowanego wymyślali, a to turnieje na dostępne minigry, masa pomysłów. Normalnie jestem guru polskich dzieci xD A jeszcze bardziej to by się przydał kod źródłowy Almory ^^. Widziałem, nie wiem czy by się przydał, a jak już to sporo pracy xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A kiedy będzie Lucky Luke w mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Szczerze mówiąc podziwiam Was, że z takiej "ograniczonej" gry wydobywacie tak wiele i jeszcze znajdujecie jakieś pomysły na nową rozgrywkę smile.gif Oj przydałby się Wam UPDATE i to bardzo smile.gif tak przydal by sie bardzo :) niektore bugi sa naprawde wkurzajace pozatym UDP... Ale to nie jest tak ze jak jest gierka mało rozbudowana to juz nie mzona sie bawic wystarczy troche inicjatywy ze strony organizacji i userow i juz mozna cos zrobic, ale trzeba CHCIEC . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandra Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja się też zapisze. Tevatron - 59 lvl ale dzisiaj jeszcze wbije kilka ;p Troche pomieszałem o tym co pisałem o Furiousie :jezor: Chodziło mi o to że ja razem z Furem patrzyłem jak powstaje Almora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A wiadomo już kiedy będą walki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak będę to z chęcią wpadnę ;p Nick Sehat, 59 lvl. Swoją drogą, przydałby się już Lucky Luck... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 PoxiPol lvl chyba 54, albo 55, nie jestem pewny. Pisze sie w to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandra Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Co jest z servem ?? niedawno jeszcze był ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sorry, ja mam wersję 0.7.4 na kompie i wam nie zrobię Update :P Zreszta teraz i tak nie mam na to czasu :P Mam też gdzieś aplikację która pokazuje, czy serwer jest online, ale musze się temu na razie przyjrzeć lepiej bo w C# programowałem tylko kilka dni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sorry, ja mam wersję 0.7.4 na kompie i wam nie zrobię Update :P Zreszta teraz i tak nie mam na to czasu :P Ojjj, szkoda :( A jeśli będziesz miał czas, to możemy na Ciebie liczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Myślałem, o dodaniu ze 2 - 3 rodzajów Questów, w jakiś w miarę prosty sposób :P Ale obawiam się, ze to za dużo pisania moze byc. Muszę pomyśleć nad jakimś zabezpieczniem grafiki i wywalić wszystko z projektu do folderu jakiegoś, trochę dłużej by sie wczytywało, ale za to kompilacja by szła 100x szybciej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 @gnysek: nie znam kodu Almory, ale najprostsze questy do zrobienia do takie, gdzie trzeba coś przynieść. Warunek czy gracz ma dany przedmiot i jego odpowiednią ilość wystarczy, ale podkreślam: nie znam kodu Almory, więc to tylko moje przypuszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Przypominam, że chłopaki ciągle grają na serwerze i zapraszają innych do gry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi