Morro Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Moja współpraca z Hunterem zaowocowała i dała wam ten oto nowy lepszy serw:] IP: 77.45.35.81 STATUS SERWERA (przez status gg Huntera): EVENTY: Catch the Clown - Event, w którym będę biegać clownem, który ma 10 hp i parę rzeczy w ekwipunku. Ten kto go ubije dostaje 100k i rzecz która mu wyleci :P Exp Multipler Event - Będę losowo zwiększał ilość expa na pewien czas. Mercenary - W mieście będzie stał do wynajęcia pewnego rodzaju bodyguard, którego będzie można wynająć za odpowiednią kasę. Owy bodyguard będzie np. leczył tankował lub jak ktoś nastawia się tylko na drop poprostu supersprawnie niszczył. Obrońcy będą podzieleni na różne lvle i to będzie oddziaływać na późniejszą ich cenę najmu Lucky Luke - W mieście będzie stać typek, do którego będzie się wpłacać pieniądze w wymianie za szczęście (luck) oraz przemyslelismy o dodaniu tkzw. reskilla (odjecie wszystkich punktow i mozliwosc dodania na nowo - ja sie tym zajme i będzie to zrobione bardzo skrupulatnie). Kurs:50kk = reskill | 5kk=1% Luck Madness - Pojawi się boss, którym pewnie ja będę kierować i trzeba będzie go ubić w grupie dla nagrody (zależne od bossa) Spartan's Soul - Turniej na arenie 1vs1 2vs2 za którego też otrzymywałoby się nagrody czy cuś. Byłby podział lvli np. 10-20 20-30 itd. QUEST NA BUILDY <-- tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 I jak, gra ktokolwiek? Jak będzie z paru to i może się przyłączę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Grał Maxpayn ale wyszedł, bo chyba sam był Ważne,żeby wogóle były zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ja mogę czasami grać jak będę miał wolną chwilkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 W pierwszym poście wypisałem grających/chętnych WAŻNE! Czasem jak ktoś do mnie dzwoni to resetuje się łącze i wtedy musicie się połączyć za kilka minut/sekund, jak włączę neta i serwer od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Server acceptation failed! nie dziala mi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Próbój teraz, zresetowałem serwer Wyszłem na pewien dłuższy okres i wyszło do ekranu logowania i w jakiś sposób się zawiesiło. Przepraszam za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Będe z bratem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Hmm jesli server bedzie przez weekend stał w nocy to chetnie sobie pykne kilka poziomów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wczoraj serwer wyłączył się bez ostrzeżeń, gdyż na kompa siadł brat i niczego jeszcze nie świadomy poprostu mnie wylogował....:| Serwer stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Oby nie wyłączył dzis w nocy bo zamierzam sobie porządnie pograc . Musisz pilnowac brata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 telefony i brat nie wroza niczego dobrego temu serwerowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Serwer nie jest jak globalny, stoi w godzinach bliżej nie ustalonych dla tych, co mają ochotę sobie popykać z kolegami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja bym se pograł, ale w IP ostatniej literki ("g") nie mogę wpisać, nie mieści się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Pental - wersje 0.7.5 sobie sciagnij almorki, tam nie ma juz limitu znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja już gram i w wolnych chwilach będę sobie pogrywał ;) heh trzeba sobie przypomnieć co i jak :jezor: EDIT: Ooo conection failed ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 To hostowanie u mnie w domu strasznie dużo mnie kosztuje nerwów i nie tylko. Dzisiaj chciałem pograć sobie jeszcze sam, ale przy wyłączaniu wyskoczył blue screen. Po pewnym czasie ktoś zadzwonił raz, po chwili drugi raz. A na koniec brat pożyczył koledze DVD rom i teraz włączyłem serwer ale pewnie za jakieś 10 min będę musiał znowu wyłączyć bo trzeba będzie ten dvd rom znowu podłączyć. Za dużo tych przerw w hoście.... nie wiem ale zastanawiam się nad końcem hostowania. Mam jeszcze 1 pomysł do realizacji - sąsiad ^^ i program do kontrolowania komputera z innego komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Czyli co? Nie ma będzie szans na grę? :( A już się cieszyłem, że ktoś otworzył serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Spokojnie jak nie Morrowind to ktos inny zrobi chociażby ja, ale jak narazie to musze skonczyc pobierac pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Niestety pomysł z kontrolą kompa przez program nie pali, bo oba kompy nie chcą się połączyć...:/ Mogę cośtam hostować ale sami wiecie jakie moge mieć problemy. Jakbyś Hunter zdecydował się na hosting to napisz do mnie na PW mam pomysł na współpracę.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Hmm, coraz więcej ludzi się pojawia :D Zapraszamy do zabawy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zedytowalem pierwszy post, jest tam podane nowe IP serwera (Hunter's IP) Będzie on stać dłużej, na lepszym łączu i bez DC z powodu telefonu :D Postacie muszą być nowe bo taki był warunek (nie gniewaj się Mroczny, wiem jaka dobra postac juz osiagnales u mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 A ja ze swojej strony moge powiedziec iż dołoze wszelkich staran aby puki co server utrzymac. Na dzisiejszy dzien moge powiedziec ze z małą przerwą najprawdopodobniej bedzie stał on cała noc. Przynajmniej taką mam nadzieje ze nie odłącza mi pradu poniewaz płace. Za questy jest odpowiedzialny jest Morrowind. W razie jakis problemow z nimi prosze o kontakt z nim . I jeszcze odniose sie do tych postaci, tak kazdy zakłada nowe zeby nie było niesprawiedliwosci, ja rowniez zaczynam z osobnego konta wiec kazdy ma rowny start. Zycze miłego i owocnego expienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 No muszę powiedzieć, że serwer działa bardzo ładnie :) Zero lagów. Zastanawiam się czy nie zrobić malutkiego updatu z doczepionym UDP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Heh a ja chciałbym zobaczyc czy server by wyrobil przy 10+ graczach = D bo cos mi sie zdaje ze juz nie bylo by tak fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Po rozmowie z Hunterem doszliśmy do wniosku, że gdy serwer stoi to włączone jest też gg. Umieściłem w pierwszym poście status gg huntera - przez to można sprawdzić czy jest serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zrobiłem taki mały myk i dałem wyświetlanie statusu w poście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 O, thx bo ja nie moglem przez IMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Powiecie mi tlko jak sie robie questy? chcialbym na swoim serverze powstawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wymyślasz, ogłaszasz, gracie, wygrywacie, dajesz nagrody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi