Ghost Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Wielkie, Naprawde wielkie dzieki heh szkoda ze tu nie ma plusow jak na innych fotach bo bym Ci dal :)jeszcze raz wielkie dzieki Właśnie - może by zrobić takie coś? I jakby się miało np. 20 plusów, to by mogło się sobie zdjąć warna :) Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 chociaż sogi czy tam reputacaja czy "piwka" są często spotykane. no ale to przecież kolejna okazja do korupcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Takie coś jest beznadziejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Takie coś jest beznadziejne. Zgadzam się z Marmotem, to jest bezsensu i niepotrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 www.aletojuzbylo.pl Tylko tam chodziło o linijkę "Pomógł: x razy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Na www.cportal.webd.pl jest coś takiego i jest dobrze :) Tam jak się ma kilka punktów "Pomógł" to można sobie zdjąć warna... Dla mnie to JEST potrzebne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Macie gwiazdki w profilu. Nimi się bawcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 @Ghost: Pomyśl logicznie. Ktoś założy sobie parę fake kont, naciśnie "Pomógł" i nie ma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mi się podoba . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Lol to uniemozliwic Chickenom plusowanie? Albo nawet od trzeciej rangi pozwolic, bo 50 postow latwo nabic w 1 dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tak, zakładając 10 tematów z prośbą o pomoc, 10 z prośbą o zasoby i odświeżyć po 10 tematów w demach, pełnych i zapowiedziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tam jak się ma kilka punktów "Pomógł" to można sobie zdjąć warna... Dla mnie to JEST potrzebne ;p Gdybyś się zachowywał porządnie, to moderatorzy by Ci systematycznie zdejmowali. Zauważ ile osób straciło parę warnów pod koniec grudnia. Nie potrzeba żadnych systemów punktów po to, żeby nie mieć warnów. Wystarczy się normalnie zachowywać przestrzegając przy tym regulamin i zdejmujemy wam warny wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 jednym słowem dziecinaDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To było nie robić głupot i bys nie dostał 4 warnów... napisz 4 ary i bedziesz miał 0 warnów... proste ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Gdybyś się zachowywał porządnie, to moderatorzy by Ci systematycznie zdejmowali. Zauważ ile osób straciło parę warnów pod koniec grudnia. Nie potrzeba żadnych systemów punktów po to, żeby nie mieć warnów. Wystarczy się normalnie zachowywać przestrzegając przy tym regulamin i zdejmujemy wam warny wtedy. A czemu mi nikt jeszcze nie zdjął tych 10% ?:) Już tak długo tam leżą a nie grzeszę. :) a tak brzydko wyglądają przy moim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 A czemu mi nikt jeszcze nie zdjął tych 10% ? :) Już tak długo tam leżą a nie grzeszę. :) a tak brzydko wyglądają przy moim profilu.napisałeś tego posta i masz 0%. wniosek: żeby dostać -10% musisz przypomnieć moderatorom że są moderatorami :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 napisałeś tego posta i masz 0%. wniosek: żeby dostać -10% musisz przypomnieć moderatorom że są moderatorami :thumbsup: LOL Spójrz na datę jego posta i datę odjęcia mu warna. Moderatorzy mu go zdjeli już po napisaniu tego posta więc następnym razem jak coś napiszesz przemyśl to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Grabarz ciemnoto, nie rób z siebie idioty większego. Jego post ma sens, tak więc - nie udzielaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 W gwoli wyjaśnienia :) Warn zdjęty mi został z powodu takiego iż napisałem do administratora Borka, z prośbą o zdjęcie mi warna ustosunkowaną moją poprawą i długim okresem od wystawienia warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Grabarz ciemnoto, nie rób z siebie idioty większego. Jego post ma sens, tak więc - nie udzielaj się. Sens? Jaki jest sens w tym co on powiedział? Jesteś jeszcze większą ciemnotą niż autsajder :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 problem polega na tym, że to ty jesteś ów 'ciemnotą'. nie zrozumiałeś mojego posta tępa pało przeczytaj go jeszce raz UWAŻNIE i POWOLI. typ napisał posta 'Wczoraj, 19:20'. borek zdjął warna 'Wczoraj, 22:30'. wniosek: żeby dostać -10%* musisz przypomnieć moderatorom że są moderatorami*minus 10%. jeden warn mniej. jedno ostrzeżenie mniej. teraz powiedz co ci tu nie pasuje i czemu to jest niefajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ale napisałeś, że podczas tego kiedy on to pisał miał niby 0%, i wywnioskowałeś, że chciał -10%, ale kiedy on to pisał to miał 10% a teraz ma 0% więc twój post był niepotrzebny. PS. Kończę to. EDIT: Pogubiłem się, ale teraz patrząc na to chyba masz rację, spojrzałem na to ze złej strony bo napisałeś to odrobinkę niezrozumiale :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 napisałeś tego posta i masz 0%. wniosek: żeby dostać -10% musisz przypomnieć moderatorom że są moderatorami :thumbsup: I bardzo dobrze, że sam się upomniał. Myślisz, że będziemy przeglądać listę użytkowników i sprawdzać, czy któryś nie zasługuje na zdjęcie warna? Moderator też człowiek i nie ma pamięci absolutnej. A oddzielna sprawa, że teraz ostrzeżenia mogą zdejmować tylko admini. My możemy tylko karać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Według mnie beznadziejny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 "Wielkie, Naprawde wielkie dzieki heh szkoda ze tu nie ma plusow jak na innych fotach bo bym Ci dal :)jeszcze raz wielkie dzieki Właśnie - może by zrobić takie coś? I jakby się miało np. 20 plusów, to by mogło się sobie zdjąć warna :) Co o tym myślicie?". Ta dam! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5509&hl= A tu wypowiedź Ranmusa: " A co ja mam powiedzieć jak jestem tutaj już od 5 lat i swoje najlepsze lata aktywności i pomocy innym mam za sobą? :) Moim zdaniem to zbędne, bo taki licznik i tak niczego nie wnosi. Jak ktoś by miał dużo punktów nazbierane to co? Chyba nowicjusze zalali by go pm'ami, bo jak to tak. Tyle punkcików ma to na pewno pomoże, o! Wbrew pozorom to będzie działać właśnie na niekorzyść lidera rankingu." I jeszcze jeden post: " Taki przycisk spowoduje tylko natłok pomocy udzielanych "na siłę", czyli pojawianie się kolejnych bzdurnych postów." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 "Wielkie, Naprawde wielkie dzieki heh szkoda ze tu nie ma plusow jak na innych fotach bo bym Ci dal :)jeszcze raz wielkie dzieki Właśnie - może by zrobić takie coś? I jakby się miało np. 20 plusów, to by mogło się sobie zdjąć warna :) Co o tym myślicie?". Ta dam! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5509&hl= A tu wypowiedź Ranmusa: " A co ja mam powiedzieć jak jestem tutaj już od 5 lat i swoje najlepsze lata aktywności i pomocy innym mam za sobą? :) Moim zdaniem to zbędne, bo taki licznik i tak niczego nie wnosi. Jak ktoś by miał dużo punktów nazbierane to co? Chyba nowicjusze zalali by go pm'ami, bo jak to tak. Tyle punkcików ma to na pewno pomoże, o! Wbrew pozorom to będzie działać właśnie na niekorzyść lidera rankingu." I jeszcze jeden post: " Taki przycisk spowoduje tylko natłok pomocy udzielanych "na siłę", czyli pojawianie się kolejnych bzdurnych postów." A czy ty wiesz co to jest za powyższa funkcja dzięki której wygodniej jest czytać takie posty? Denerwujące jest to że takie posty jak twój ledwo się czyta. EDIT: To nie jest forum o jakichś pirackich grach gdzie za wstawienie gierki ci klikają pomógł tylko forum gdzie pomaga się nowicjuszom w GMie i teraz jakby taki nowicjusz zobaczył że pomaga mu jakichś user co ma 5 plusów i taki co ma 50 to oczywiste do którego on pójdzie, więc ten pomysł jest głupi i nieuczciwy względem nowszych userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Na waszym miejscu bym się cieszył, bo i tak za mało warnów dostajecie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A Ty "od innej matki" ? jesteś użytkownikiem jak my wszyscy ;p;] więc pisz również o sobie. i jesteś na takim samym miejscu jak my. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 On od innej matki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi