XivroX Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Tak jak w temacie. Jak umieścić kilka plików w jednym, a później odczytywać je tak, jak normalne? Proszę o bibliotekę lub skrypty. Przepraszam, jeżeli nieodpowiedni dział :rolleyes: Edit: Nie chcę żeby ktoś mi wskazał przykład paczek autorstwa Tymona, gdyż chodzi mi o coś innego Edit2: Jak ktoś pisze w allegro to wie o co chodzi - pliki .dat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Chodzi Ci o wirtualny system plików? http://dabroz.scythe.pl/2008/07/17/wirtual...stem-plikow-vfs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 W sumie mój przykład niewiele różni się od tego co chcesz osiągnąć. Wystarczy lekko przeorganizować odczyt plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja chcę stworzyć takie archiwum, do i z którego będę mógł zapisywać i odczytywać pliki, takie jak .pak czy .dat w wielu grach ;) @up Jak bym musiał przeorganizować ten odczyt, żeby było tak jak podałem wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Tak żeby działało jak Ty chcesz, ja niestety nie czytam w myślach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 zawsze możesz użyć dlla i pakować do normalnego archiwum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi