g-Enjoy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dowód na to, że to niesmaczny żart: http://img504.imageshack.us/img504/2434/dumbmoronssc1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Właśnie miałem to siciągać. A ty mi z takim czyms wyskakujesz? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Na stronce z warezem/torrentami zrobili Cię w konia i beczysz -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Przecież win7 to na razie zamknięta beta, dostępna dla wybrańców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bagno wierzy w każdy nawet niemożliwy wyciek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Też ściągnąłem betę (build 7000). I w przeciwieństwie do g-Enjoy, zamiast "Windows Vista" mam "Windows 7". Po instalacji (C2D E7200, 2 GB, 4850)) system sprawuje się całkiem spoko, mógłbym nawet przesiąść się z Visty. Pokusiłem się również o instalacje na starszym komputerze (Athlon coś 2 GHz, 512 ramu, Geforce 2 GTS). System działał .. :) Zauważalny spadek szybkości w przeciwieństwie do XP, ale nie było tak źle. Nie udało mi się uruchomić żadnej gry oprócz Frets On Fire - komputer się zawieszał. Nie wiem czy to wina sprzętu czy systemu, ale tylko zdarzało się tak na tym komputerze. Jednak myślę, że Microsoft kroczy dobrą ścieżką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Oczywiście, że Windows 7 beta już wyciekła do sieci. Macie tutaj recenzję: http://pclab.pl/news34843.html A jak się pobiera z torrentów, to trzeba właśnie uważać na wszelkie podróbki i bonusy w postacci trojanów, hehehe. :) @Kubx: Zawieszanie się mnie nie dziwi, bo pamiętaj że kwestia dopracowania sterowników do urządzeń jest aktualna do czasu ukazania się wersji finalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No to ciekawe, skoro to ma być ulepszona Vista, to dla posiadaczy oryginalnych wersji tego systemu powinno to być darmowe. Ale oczywiście MicroShit musi na tym zarobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Też ściągnąłem betę (build 7000). I w przeciwieństwie do g-Enjoy, zamiast "Windows Vista" mam "Windows 7". Po instalacji (C2D E7200, 2 GB, 4850)) system sprawuje się całkiem spoko, mógłbym nawet przesiąść się z Visty. Pokusiłem się również o instalacje na starszym komputerze (Athlon coś 2 GHz, 512 ramu, Geforce 2 GTS). System działał .. :) Zauważalny spadek szybkości w przeciwieństwie do XP, ale nie było tak źle. Nie udało mi się uruchomić żadnej gry oprócz Frets On Fire - komputer się zawieszał. Nie wiem czy to wina sprzętu czy systemu, ale tylko zdarzało się tak na tym komputerze. Jednak myślę, że Microsoft kroczy dobrą ścieżką. To nie 7000, 6519 o_0 Co samo powinno mi powiedzieć, że to Vista :F E: Dobra, mam dobrego torrenta (chyba), ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 g-Enjoy -> nie, ja ściągnąłem niby betę i pisze build 7000. Mogę potem zrzucić screenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bo build 7000 to właśnie beta 1. Final nie musi mieć 7000, może mieć np. 7034. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Hmm dziwne pytanie ale czy ten Windows 7 dobrze będzie się sprawował na komputerze z 256 ram? ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 jeżeli vista nie, to seven też pewnie nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Ranmus: Dokładnie. jeżeli vista nie, to seven też pewnie nie :D Bzdury gadasz, pamiętam jak była prezentacja "jądra nowej generacji", tego od seven :D E: Ktoś pamięta jak było kiedyś z XP? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Windows 7 będzie mieć trochę mniejsze wymagania od Visty ale oczywiście większe od XP. Co do jądra, to to będzie zwykła ewolucja, a nie rewolucja (którą miało być nowe, napisane od podstaw jądro MinWin, z którego ostatecznie zrezygnowano i zabrano się za udoskonalanie aktualnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Strasznie się wysilili z nazwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ale przynajmniej trudno wymyślić rym, zazwyczaj jak się pyta kogoś dlaczego nie instaluje visty to mówi, że wista jest krwista, albo coś takiego. A z "siódemką"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Winda siedem, to **** jeden. Nie da się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No Shakespeare po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ciekawe... Bagno do mnie zadzwonił, że mu się komp spalił... Czyżby Windows 7 był powodem? :D PS: Przez to demo TLOA będzie opóźnione :( EDIT: Jednak nie, już mu działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Bagno, czy ja dobrze widze ale seven masz po polsku? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Strasznie się wysilili z nazwą. Lepsze to, niż Windows Strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Strata, poza tym, że ma w języku polskim niefortunny homonim, jest i tak lepsza od takich "95" i "XP". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ale za to nie będzie lepsza od 3.11, nic nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi