Japanstache Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A jeśli chodzi o ataki fizyczne Zawsze chciałem zostać trenerem pokemonów. Może Lolik już sobie poradził z tym palącym problemem i się tu tylko wygłupiamy?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 To była jedynie propozycja Natychmiastowego Uciszenia. Ewentualnie możesz posłuzyć się bardziej "dzisiejszymi" metodami. Czyli ( po kolei w punktach) 1. Klasyczne "zamknij sie". 2. Jak nie zadziała zignorować ją. 3. Jeśli ww. metoda niezadziała jak nikt nie będzie patrzyć trzepnąć w łeb. 4. Powinna się uspokoić UWAGA! Poradnik nie gwarantuje, że doczekacie się spodziewanych efektów. Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, ponieważ każda źle urzyta metoda może spowodobać poważne konsekwencje. PS: Lub naicz Ajkido ( nie wiem jak się to pisze więc tak napisałem) wyzwij ją na oficjalną walke i powiedz jej że nie bierzesz odpowiedzialności co się z nią stanie i złam jej coś. Choć ta opcja jest trochę bardziej drastyczna. JOKE! Zawsze chciałem zostać trenerem pokemonów. Ja też chciałem, ale nie miałem pokemonów pod ręką więc trejnowałem gołębie spod biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Od razu damscy bokserzy. Zresztą, ja już w pierwszym poście w tym temacie napisałem, że wkroczenie w sfery fizyczne dopiero jak psychologiczne metody zawiodą :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A jak przemoc nie pomoże to oblej ją benzyną i podpal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wystarczy wystawić na Allegro :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A Ja wiem ! Znudzi jej się, albo jej przejdzie... I koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Uzjel: Rozwiązanie godne generała :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jeśli do mnie się to rozchodzi to otóż nie a co do tematu to już rozwiązałem problem a konkretnie pomogła mi koleżanka i zrobiła porządek z tą *%^@"| więc dziękuję i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Może poinformuj nas jak? Bo wszyscy będą myśleć że to ich pomysł wypalił . . . a może boisz się przyznać??? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 zrobiła porządek z tą *%^@"| Hm... czemu nie, to też rozwiązanie. Dać miotłę i robić razem porządki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Najlepiej strzelić buziaka w usta. Szok ofiary gwarantowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ten temat świadczy o tym, jak nisko upadł GMClan. :] Zgwałć ją, posiekaj na plasterki, wsadź do zamrażarki i odgrzej na sylwestra za rok, żebyś znowu miał co gwałcić. 100% pewności, że da Ci spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Excolo: No no no! Twoje sposoby są wybitnie sadystyczne. :] Moje sposoby lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 wyrwij włosy z korzeniami the fuck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 @up: Przenośnia. Przeczytałem to gdzieś im mnie rozbawiło lekko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi