Exigo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jestem za segregacją... Co prawda, wszyscy marudzą że opcja "szukaj" jest lekarstwem na wszystko - nie prawda! Czasami ma się ochotę po prostu "pogrzebać" w forum dla zabawy, z nudów lub dla plagiatowania pomysłów (czasami pusto w głowie więc idzie się na skróty), więc odpowiedź jest prosta, robić podfora ludzie! PS: O.. jak zdejmujecie warny, to weźcie mnie też pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Najgorsze jest to, że w wyszukiwarce można wpisać tylko min. 4 słowa :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ...a za niestosowanie się do podfór lecą warny :P Paqoo, to dobry pomysł jest. Prezent na święta od Pana Ranmusa... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 @Poxipol: Ja tylko chciałem naśladować styl Tuxmana ;( . Co do propozycji działów o GM: - Multiplayer/obsługa sieci - Grafika 3D - Grafika 2D - Fizyka - Programowanie gameplaya (gameplayu? nie wiem jak odmienić xD) - Inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nom.... i weź teraz posegreguj obecne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ludzie i tak będą mylić działy -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie martw się o ludzi. Mądre osoby będą z tego korzystały. A paru dzieciakom i tak się nie przyda ta wiedza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kto nie potrafi korzystaj z szukajki na bank będzie mylił działy. ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 No to dostanie warna, proste i przyjemnie*. * prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja bym tylko dodał dział tworzenia gier sieciowych, a w nim pytania, porady itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dobry pomysł, nie będę się rozpisywał, jestem za! EDIT: @Dawidds - jakim cudem byłeś szybszy? Setne sekundy :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A po cholere tyle działów OO ? Wystarczy dział dla Multiplayer i 3D. Tego chyba nikt nie pomyli... Edit: 2 osoby mnie uprzedziły -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wystarczy dział dla Multiplayer i 3D. A 2D? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 2d? Przecież od takich banałów są pytania początkujących i zaawansowanych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A czy będzie oddzielny dział dla Catch the Clown? <_< Lol, z tego co widzę, to niektórzy chcą zrobić chyba oddzielne podforum dla każdego wyobrażalnego i nie gatunku gier. "Platformówki top-down 2d", "MMORPGi" (bo jak wiadomo MMORPGów to na forum codziennie się kilkanaście pojawia... Mutabile śmieje się z zaświatów.), "bijatyki 2.5d w których występuje zawodnik o imieniu Czesio" itp. Ogólnie pomysł ani mnie ziębi, ani grzeje, tylko co mieliby zrobić ci, których gra nie pasuje do żadnej z odgórnie ustalonych kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 To przesada robić takie cyrki. Są fora do zaawansowanych pytań i podstawowych i tyle, starczy. Nie kombinujcie aż tak, bo będzie dziwnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Najważniejsze jest przecie, aby rozmawiać o rozdzieleniu Webmasteringu, nie jakiegoś słabego Gejm Mejkera. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Myślę jednak, że to forum o GEJM MEJKERZE a nie o jakimś słabym pehape. ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ale Pehape jest dla mnie lepsze ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 To nie jest forum tylko dla PICZERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wiem, dla Japaśa też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Doszliśmy do porozumienia:) Warto dodać arty na stronie o multiplayerze i linka w widocznym miejscu dać. Kto nie czyta, warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 LOL GMCLAN SPAMERNIA. może wrócimy do wątku głównego? ;o Mutabile:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Najwięcej pytań newbiech dotyczy: - 3D - Multiplayer (głównie MMORPGi) - "plz pomuzcie!!!! jak zorobic szczelanie!???? plz, dzieki z gory" (serio, takich topiców jest multum) Więc wystarczą tylko te dwa pierwsze punkty. "bijatyki 2.5d w których występuje zawodnik o imieniu Czesio" idź się schowaj, zbyt ogólnie ;] Ma być konkretnie! Mutabile ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jest dobrze (rzecz względna) i nie ma co zmieniać IMOOOOO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A 2D?2D i reszta będzie wrzucana po prostu bezpośrednio do działu z przykładami... Mutabile... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi