Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jaklub Bomberman - gra robiona na batalię CP. To jest bomberman - musisz zniszczyć wszystkie pomarańczowe bloki i dojść do migającego, zielonego pola. Przy okazji uśmiercić trochę wrogów. Gra jest robiona na szybko, więc nie ma high-scores. ->-><-<- tu pobieracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Fajna gra, miła i przyjemna. Dźwięki (chyba stworzone przeze mnie :P) oki, muzyczka tak samo. Grafika kolorowa i przejrzysta. Taka dobra produkcja. Grafika: 7+/10 Audio:7+/10 Grywalność:7/10 Ocena ogólna: 7+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ludziki, wrogowie i kangury strasznie kiepsko narysowane :sp_ike: Można stawiać kilka bomb w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ta wersja jest robiona na szybko (batalia na CP), zrobię nową edycję z licznymi poprawkami i ulepszeniami. Brzydkie grafiki się zmienią, a to niedopatrzenie będzie zlikwidowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Słabiutko. Ostatnio przechadzałem się obok Szacunkowej równiny. Widziałem na niej byka a dalej byl torreador który usiłował złapać na lasso tego byka. Choć torreador wyglądał jak ten z najlepszych filmów(Torreador-początek) i na 1wszy rzut oka był idealnym i niemal takim samym torreadorem jak ten z "Torreador początek" to nie mógł on złapać Byka. Zniechęcony porzucił Lasso a wten czas przyszedł torreador DRUGI. Nie używał on Lassa. I choć wyglądał niezbyt okazale, a jego sposoby złapania byka były dziwaczne to złapał go bez problemu. MORAŁ: Gra nie musi być klonem czyjejś gry. To zazwyczaj nie przynosi efektu. Może mieć brzydką grafę, i może mieć dziwne lecz oryginalne sposoby rozgrywki a to przyniese oczekiwany cel. A bombermanów mamy już po tąd a nawet i potąd. Jest ich tyle co Torreadorów na Szacunkowej równinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Tak. Z game makera widziałem ich tysiące. :angry: Coś jak bomberman z gm jest rzadkością, może jest ich w ogóle setki, ale nie wiele widziałem dopracowanych bomberów nie z hudsonu. Nie mówię, że mój jest wybitny, ale ja nie mam zarejestrowanego GM-a, używania dll-i, 3D i innych. A grafikę rysowałem kiepską myszką. Czasu też za wiele nie miałem. Gra nie musi być klonem czyjejś gry. Może być, widziałem wiele udanych klonów, czasami dorównujących oryginałom. Ty chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Całkiem przyjemna fajna gierka na kilka/kilkanaście minut. Niestety niezbyt rozbudowana, przez co nie chce się do niej zbytnio wracać. Mimo wszystko produkcja przyzwoita. Oceniam ją na 6+/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 gierka nawet spoko tylko ta grafika wystawie ocene 4+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi