gmfun Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Piszemy o swoich avkach i sygnach Zaczne: sygna: Warn i grafika smitha goniącego za lodami :) avatar: sztuka origami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sygna: Moje projekty i ich postepy ^^ Awatar: Sredniowieczny lekarz leczacy chorych na dżumę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ACH ĆPUN ĆPUN ĆPUN ĆPUN JESTEM KROWĄ I PRZEJDĘ PRZEZ WASZĄ WIOSKĘ I ZJEM WASZE JEDZENIE CAŁE I NIC NIE ZROBICIE BO JESTEM ŚWIĘTĄ KROWĄ Nazistowski wampir zjadający dziecko i monolog krowiego bóstwa. Temat bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Noiprox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sygnatura: Mówi sama za siebie... ZRZUCE NA CIEBIE ZMÓTOWANE STADO SŁONI I KAŻDE Z TYCH SŁONI BEDZIE POSIADAŁO SZELKI ZAMIAST OGONÓW, A ZWIASTOWAC TO APOKALIPSE BĘDZIE -- Globi, w komentarzach ewki110 Avatar: Joker z tego komiksu: http://community.livejournal.com/scans_daily/5999293.html aha, może by zamieszczać w tych postach sygnaturę i avatara, którego aktualnie macie? Bo potem zmienicie i temat będzie cholerę wart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sygna: To moje postępy w projekcie i linki do mojego miasta. Avek: To postac Ahmeda któty jest trupem i coś mówi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sygnatura: jakieś głupoty, które do niczego się nie nadają oprócz do wrzucenia w podpis. No i troszku reklamy; Avatar: Tajemniczy G Man razem z dodatkami Gordona Freemana. Pobrane z googli ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @gmfun: dzieki ze zwrociles moja uwage na zbyt duza sygnaturke u Ciebie, kolejny raz - Warn ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Avatar: TAILS DOLL Sygnatura: Debilizmy i projekty, klasycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Nom a jesli chodzi o moje to: Avatar to piekna Anielica ^^ a sygna to moj tekscik, ktory zdobyl popularnosc na forum (ba! zostal przetlumaczony na wiele (dziwnych) jezykow :D) oraz filmiki opiewajace moje dzieje, stworzone przez userow tegoz forum + Hymn Stworcy GMClanu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Avatar : Engineer - TF2 Sygnaturka : Death Note Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Avek: Znak radioaktywności Sygna: Logo mojej gry i postępy pracy nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Sygna - jakies miejsca dot. mnie (postacie, stronki) i najlepsze moje gry jak dotąd. Av - skrocone logo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 moj avatar to piekna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Avatar - Zwierzak. Sygnatura - Zwierzak. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 W sygnie nie pamiętam, co mam (:P), a avek to moja pierwsza próba animki w PS'ie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Avatar: Snake z komiksu VGCats ( http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=48 ) Signature: Lista moich projektów i link do mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Avatar: ...Kyuubi z Naruto oO Sygnaturka: Mój profil w osu! i moje osiągnięcia. Enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Avatar : Worm! Nie mam zamiaru zmieniać, bo jest super hiper i w ogóle :D Sygnatura : Aliens Attack On Colony : Online Domination by Gear-Studio.com i odnośnik to oficjalnej strony GS oraz reklama dla ΨΧΞ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 @Mimek - ladnie sie tak pSYHIxowi podlizywac? :D Av - Kłurczak Sygna - Podróbka podpisu pSYHIxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Avatar: znany nam cygan Jan Kreczman "za darmo biorą moje pieniądze biorą, ku**y je****e!" sygna: przeróbka tekstu Psychixa i zdjecie z cyganem i odnośnik do strony o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 avatar : podpis sygna : 6 heteroseksualistów i 2 homoseksualistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 sygna : 6 heteroseksualistów i 2 homoseksualistów. oO, wcześniej tak o tym nie myślałem, nieźle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 :)+--> CYTAT( Super Glue :)) @Mimek - ladnie sie tak pSYHIxowi podlizywac? biggrin.gif Nie podlizuje się PsichiXowi, tylko robię reklamę dla XenoN Core... Tak samo z gear-studio, po prostu fanem jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 sygna: informacje o moich projektach i ich postępy i informacje avatar : plansza instalacyjna mafii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Av: Trzewikodziób Sygna: jakieś linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Sygna: JAPANNNNN Avatar: Nie wiem, nie patrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Avatar: Geass! D: Sygna: Przepiękne Nic, jak wreszcie rozwinę jakiś projekt na tyle, że będzie można mówić o procentach, to pewnie coś w tym stylu wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ciekawe, co by powiedział Firemark na temat swojego avatara: EDIT: Mogę zrobić tutaj (w tym poście) jakieś archiwum waszych avatarów i sygnatur (o ile sami w swoich postach nie zaczniecie dawać kopii aktualnych?) Bo sami widzicie, już gmfunowi sygnatura się zmieniła i post przestał być przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 zmienilem sygne na mcrolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi