LolikZabijaka Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam, więc chcę Was zapytać jak spędzicie tegoroczne święta, jakie "atrakcje" przygotowujecie. Co podarujecie swoim bliskim i jak spędzicie sylwka. I ostatnie pytanie jak myślicie czy w tym roku święta będą śnieżne czy będzie tak jak rok temu ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Barszcz z uszkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Święta będą śnieżne. Sylwka najprawdopodobniej spędzę w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Barszcz z uszkami. Ja też mam zamiar pomagać przy przygotowywaniu potraw a co do barszczu to polecam Barszcz czerwony Winiary bo mój zawsze jest doskonały :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Barszcz z uszkami ftw! I śledzie! I karp! Najbardziej to chciałbym, żeby przynajmniej na wigilię było min. pół metra śniegu. W ostatnich latach śniegu nie było na święta. Co do świąt: nie wiem jeszcze czy na 100%, ale zamierzam kolędować :P A raczej grać na keyboardzie. Problem w tym, że keyboard jest dość spory, nie za lekki, CENNY i nie umiem grać z akordami jeszcze, ale nieskromnie muszę rzec, że słuch mam super :) (ze słuchu zagram większość piosenek, a kolędy znam już prawie wszystkie). Co do sylwka: Zobaczy się. Nie wiem jeszcze... pewnie w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Uszka... mmmm... A po za tym będę spał. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Co ja bede robil? Zjem marcepana, a na sylwka jakas dzierlatke wyhacze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ale ja nie powiedziałem, że mam zamiar pomagać w przygotowaniu barszczu z uszkami, tylko zjem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Domowe potrawy, to najwieksza atrakcja swiat wraz z "kevin sam w domu" po raz nie wiadomo ktory. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A kevin w nowym jorku? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 i jak spędzicie sylwka. Jeszcze nie wiem gdzie i z kim, ale będę pił. A święta to w domu z rodziną ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 tak samo jak lenin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 no ja też będę popijał ostatnio wujek mnie schlał w sylwka dolał mi whiskey do browca :D podobno potem bardzo głoośno śpiewałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Święta klasycznie z rodzinką. Sylwek: próbuję zorganizować wolną chatę i zrobić jakąś imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja podobnie jak wszyscy - święta z rodziną a sylwestra jakoś z kolegami coś zorganizujemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A ja ukradłem gitarę bratu. I będę jadł uszka też lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja czekam tylko na Warcrafta RoC i TFT :P . A tak na serio, to muszę żebrac na petardy, bo pocierki i zimne ognie są nic nie warte :( . U mnie wiglia i sylwester od kilku lat u cioci, i dobrze tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Planuję trzy-cztery wielkie prowokacje na GMC, a także shakowanie konta Ranmusowi i pisanie zeń głupot (oraz shakowanie konta Jalbumowi i pisanie zeń mądrych rzeczy). I jedzenie uszek. Poproszę mojego lokalnego Mikołaja o jakąś nową kartę graficzną (zamiast tego grata z 2002 roku, którego mam teraz). Może nareszcie sobie choćby w Hitman: Blood Money zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 nie mam pojęcia, w wigilje pewnie,jesli nei wpadne pod pociąg z colą, to zjem zupe grzybową, a w sylwestra zapne jakąś blondynę (pod samą szyje ofkorz) Eee do dupy z takimi świętami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja planuje zasypać GMClan paroma "siwiontecznymi kacz de klałnami", i to ze śniegiem! O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi