Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Temat tego rodzaju już się pojawił, ale, chyba, nic z tego nie wyszło ciekawego. W skrócie: jedna osoba dostaje projekt na dzień-dwa, majstruje tam sobie przy niej i wysyła do kolejnej osoby wyrażającej chęć wzięcia w zabawie udziału. Temat dowolny. Byłby ktoś chętny, bo w sumie to zawsze coś ciekawszego a patrząc na pracę innych można się czegoś nauczyć? ; > Jedyny problem to wersja GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jedyny problem to wersja GMa. To żaden problem dopóki ktoś nie zacznie używać gexów. Jest Lateral Game Maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No to żadnego problemu nie ma, hoho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja jestem za :D Ale kto zacznie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 To zaczynam. http://www.gmclan.org/up444_11_weegee.html Prosta platformówka dla 1-2 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 A ja se menu dodaje i info https://gmclan.org/up4547_12_weegee.html Ps. Wchodzić w "Game info" i wpisywać się :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Stop! Takie dodawanie z biegu wprowadzi chaos do, i tak już WEEGEE gry. Jakąś kolejkę czy cuś wprowadzić. No i chyba wrzucenie gotowego już silnika mija się z celem, ohoh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Bassmaster: to menu jest do bani. Poza tym, pierwszy kod w stepie obiektu hero_obj zamieńcie na: GML if player=0 { player1follow.x=x; player1follow.y=y; } if player=1 { player2follow.x=x; player2follow.y=y; } room_caption=string(move); mask_index=heromask_spr; if mode!="moving" duck=0; if duck>0 duck-=1; if mode="moving" { hspeed=round(hspeed); rotation=0; gravity_direction=270; if place_free(x,y+1) gravity=0.25; else gravity=0; if vspeed>12 vspeed=12; if place_free(x,y+1) { duck=0; if wallkicked=0 { sprite_index=spr_j; } else sprite_index=spr_jw; image_speed=abs(move/10)+0.1; } else { if duck=0 { if move>-1 and move<1 { sprite_index=spr_s; image_speed=0.05; } else { sprite_index=spr_r; image_speed=0.5; } } else sprite_index=spr_d; } // CODE: MAIN CONTROL if keyboard_check(global.key[player,0]) { if move<4 move+=0.5; if wallkicked=0 dir=1; } if keyboard_check(global.key[player,1]) { if move>-4 move-=0.5; if wallkicked=0 dir=-1; } if keyboard_check(global.key[player,3]) and not place_free(x,y+1) { duck=2; } if keyboard_check(global.key[player,4]) { if not place_free(x,y+1) { mode="wait"; sprite_index=nippoget_spr; getoffme=0; alarm[0]=5; } else { if not place_free(x+dir,y) and wallkicked<>dir { wallkicked=dir; alarm[1]=12; move=dir*-8; vspeed=-4; dir*=-1; } } } if move>0 move-=0.25; if move<0 move+=0.25; if place_free(x+move,y) { x+=move; if not place_free(x,y+6) and vspeed=0 move_contact_solid(270,6); } else if place_free(x+move,y-6) { y-=6; x+=move; if not place_free(x,y+6) and vspeed=0 move_contact_solid(270,6); } else { if move>0 move_contact_solid(0,move); if move<0 move_contact_solid(180,move); move=0; } } Bo Malleo nie mógł poruszać się w prawo na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 I tak nic z tego nie wyjdzie. Pamięta ktoś jeszcze set do Magic: The Gathering? Albo "menedżer RPG"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja pamiętam seta i dziadka słowa: "dopilnuję, aby ukończyć ten projekt" >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak dopilnował, że ma bana ^^, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Głupki z was trochę. Na scenie RPG Makera takie coś utrzymało się przez nawet spory okres czasu (dopiero za drugim razem, bo innnym nie podobał się oryginalny humor Ludziksa : <). I było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 I co dwie osoby wzięły udział i się znudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja się mogę na to pisać ale ta gra jest kijowa z lekka xd zrobić by nową i mógłbym coś pomajstrować EDIT: mam pomysł na fabułę. EPIC FAIL :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Smutne... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nieśmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mała drewniana wiewiórka zamordowała twoją rodzinę piłą mechaniczną a ty postanawiasz się zemścić i udajesz się w pogoń za wiewiórką.Ewentualnie po drodze spotykasz CZURNE BIEDRUNKI które nie mają skrzydeł i dostajesz od nich questa.Na końcu gry gracz odnajduje wiewiórkę i zaczyna się nad nią maltretować.Po zabiciu jej odnajduje list w którym pisze że to był żart a jego rodzice żyją.Gracz zszokowany śmiercią wiewiórki postanawia się zabić w tym celu podcina sobie wszystkie ścięgna w nogach i na rękach czołga się na tory na których jak się okazuje nie jeżdżą pociągi.Gracz umiera z głodu zjedzony przez wieloryba. Polecam ci zamienić tekst w profilu na "Moje poczucie humoru jest na poziomie 10-latka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zawiedliście mnie poziomem tego tematu. ; < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pff, a czego się tutaj spodziewałeś? Cudów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jeden malutki by mi wystarczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi