Maximal Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Się zobaczy. Na razie róbcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mam pytanie bo ostatnio zobaczyłem że jest jakaś lista uczestników ligi na której mnie nie ma. Czy też moge brać udział czy muszę się pierw zapisać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie, nie trzeba się zapisywać. Zostaniesz dodany automatycznie, kiedy wrzucisz jakąś grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No jest już jakaś pierwsza wersja ^^ Parę poprawek i mogę spać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Omg! Widzialem jak max zapowiadal w shoutboxie nowa ture ale pomyslalem "e, i tak bedzie lipny temat i nie zrobie gry" a tutaj taka niespodzianka :( Szkoda, ze nie sprawdzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ok poszło :-). Moja gra już zgłoszona :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Kurde, dopiero teraz zobaczyłem temat. Czemu już nie informujecie o turach?! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Moja też. Jest niestety troche niedorobiona, bo musze już iść, ledwo zdążyłem ją skończyć. W każdym razie - oto epicki TD, gdzie bronimy całej planety, a nie tylko jakiś marny zameczek. LPMem stawiamy budynki i upgrade'ujemy je (maksymalnie na 3 poziom), PPMem niszczymy niepotrzebne budynki odzyskując część forsy. Niestety w późniejszych falach rozgrywka jest troche schrzaniona, bo tragicznie to zbalansowałem i statków jest jak na lekarstwo, ale pech, teraz już tego nie zmienie. Może kiedyś poprawie tą gre i wyjdzie coś ciekawszego. W każdym razie 4 wieżyczki, 8 rodzajów wrogów i bodaj 14 fal. Planet Defense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wstawiłem moją: Alone in the Tower (Tower Defence/survival). Jesteśmy samotnikiem w wieży oblężanej przez zombi :D Sterowanie: LPM: Strzał PPM: Zmiana broni To moja pierwsza praca w lidze więc za bardzo nie wiem jakiej konkurecji się mam spodziewać, ale mam nadzieję, że choć "tylkę" sie wam spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Niestety już od ponad roku robię grę Tower Defence i jest już na ukończeniu więc bym was zgniótł :P Więc nie biore udziału xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Dam może grę, jednak na razie nie mogę myśleć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Kurde. Ale ze mnie idiota. Cały dzień siedziałem na laptopie (bez neta; komputer zajmował tata...), i się nudziłem. Żebym se chociaż przypomniał, że była tura, to bym zrobił... -.- Eh, takie życie. I kurde, tylko do siebie mogę mieć pretensje :P że choć "tylkę" sie wam spodoba smile.gifNie obrażaj mojej nauczycielki od biologii... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 OLOLOLOLO zostało 40 minut :x Może zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No skończyłem. Gdybym miał wiecej czasu, byłoby wiecej urozmaicen ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A ja nie chce nic mówić, ale czy te gry na pewno można zaliczyć jako TD? d: Tzn. z definicją podaną na wstępie średnio sie one zgadzają, to niby też jest TD ale taki inny, zręcznościowy... nie wiem jak to nazwać ;P PS. O, Harvowa gra jest już w pełni zgodna. Fajne, tylko że przy drugiej fali za pomocą jednego murku przyblokowałem czołgi tak że kręcą sie ciągle w kółko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Dokładnie w grze harva dwa murki i completed :P , ale moja i tak gorsza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wiem, nie zdążyłbym stworzyc systemu który sprawdzałby czy droga jest możliwa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi