dawka Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 (edytowane) Na stronie www.ufokdestrojer.prv.pl znajduje się do ściągnięcia finalna wersja UfOk DeStRoJeRa Edytowane 19 Maja 2005 przez dawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 No, no no :) Gra nawet, nawet al nie podoba mi sie oprawa graficzna :D zajasno troszku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Mi gra bardzo się podoba. Plusy gry to m. in. - oryginalna i fajna oprawa graficzna - różne tryby gry - kilka celowniczków - ładne menu - dużo ufoków do zestrzelenia Natomiast, jeśli chodzi o wady, to kilka rzeczy możnaby poprawić. W grze jest n.p. mało odgłsów i wszystkie są "z podstawki". Dalej - gdy pojawiają się ufoki z komiksowymi chmurkami, to możnaby nagrać na mikrofonie to, co one mówią. Potem możnaby przekształcić to eax'em. Poza tymi wadami, to gierka jest cool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 7 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Fakt odgłosów jest mało ale i w zamyśle gierka miała być jak najmniejsza (poniżej 1MB po spakowaniu). Może jednak uda mi się nagrać kilka ciekawych odzywek i skompresować je do "normalnego" rozmiaru Kiedyś chciałem zrobić jeszcze multi... no ale niestety brak czasu doskwiera. Jeśli miała by być jakaś muzyczka w tle to jakiego rodzaju najlepiej? Tzn śmieszna, smutna czy ostra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja myśle że ostra :D Skoro sie rozpier***....znaczy rozwala te ufoki to chyba trzeba coś ostrzejszego :D gierka ma w sobie takiego dzikiego tygrysa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja muzyczkę w tle dałbym ostrą, ale śmieszną. :) Napewno gdzieś taką da się znaleźć. Albo samemu napisać. :) Jeśli jednak nie udałoby się takowej wytrzasnąć, to wolałbym ostrą. Jednak nie wolno przesadzać. Niektóre kawałki mogłyby być zbyt ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Najlepiej byłoby walnąć zabawną muzykę. Coś ala Neverhood. Ścieżka dźwiękowa w tej grze jest po prostu świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 3 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Najnowsza wersja UfOk DeStRoJea -tryb turniej z możliwością wysłania wyników na serwer -dodatki dostępne po uzyskaniu odpowiedniej ilości punktów w trybie Turniej -tryb trening w którym można poćwiczyć na każdej mapie z osobna -muzyka w formacie midi -możliwość zapisania ustawień do pliku Zapraszam do ściągania, szukania błędów ;) i pobijania rekordów. Jeśli komuś muzyczka nie przypadła do gustu zawszcze można ją wyłączyć z menu opcji :) www.ufokdestrojer.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 A wysyłanie wyników na serwer jest po pomyślnym ukończeniu turnieju? Niestety, ale moja myszka jest już stara i w takich grach nie wyrabia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 3 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Po ukończeniu turnieju pojawia się pytanie czy wysłać wynik. Można nie wysyłać tylko pograć kilka razy i zapisywać wyniki do listy a później z menu opcji wysłać najwyższy wynik :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Nie jesteś sam Ranma_man :) Mam nową myszkę, ale chyba zbyt kiepski refleks i czas reakcji :) Zawsze nie wyrabiam na 3 misji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Sorry że odbiegam od tematu ale jak wysłąć wyniki na server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 No przecież dawka napisał w poście pod Ranma_manem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę pograć w tą gierkę :P to podmieniłem w niej muzykę na nieco inny klimat i w formacie wav jeśli nie dla gry to chociaż dla zbadania co w UfOkDeStRoJeRzE piszczy :P Zachęcam do wysyłania wyników na serwer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Ufok destrojer!! dabra gra gratuluje ci ! można sobie pograc ponad 10 min . poza tym jesat ciekawa dodatki som super a muza tez grafika mi pasuje i jest tez troszke dynamiki. :thumbsup: oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Wreszcie znalazłem czas i ściągnąłem :) Gra jest dobra, jestem(byłem :lol: ) na 9 miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ! C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\ufokdest2fs.rar: Błąd CRC w ufokdest2fs.exe. Plik jest uszkodzony ! C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\ufokdest2fs.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum ! Nie mogę wykonać "C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\Rar$EX00.500\ufokdest2fs.exe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Nie odświerzaj starych tematów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Plik jest ok ale jeśli coś nie działa to moze pod tymi linkami: ufokdest2fs.rar ufokdest2fs.zip PKM "zapisz element docelowy jako" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 "serwer twierdzi ze nie masz pozwolenia na scionganie tego pliku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Na linku trzba kliknąć prawym klawiszem myszy i z menu wybrać "zapisz element docelowy jako" działa sprawdzone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Eh... Wydobyć link kryjący się pod plikami i wkleić do przeglądarki... ufokdest2fs.rar -> http://www.dawkasite.host.sk/gry/ufokdest2fs.rar ufokdest2fs.zip -> http://www.dawkasite.host.sk/gry/ufokdest2fs.zip A jak klikam prawym i zapisz element jako to tyż nie działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Hm to dziwne bo sprawdziłem na kilku kompach (w domu i w pracy) i wszędzie działa "zapisz element docelwy jako" Ale jak by co to przecież na stronie www.ufokdestrojer.prv.pl można pobrać bezproblemowo wystarczy kliknąć w link :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 nawet nawet spoko gra! na http://forums.gamemaker.nl/index.php?act=idx zrobcie sobie konto i prezentujcie swoje gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 <_<... Musze komentować co wyprawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielokop Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Dla mnie Bomba Ocena Gry : Grafika - 6/6 Grywalność - 6/6 Muzyka - 5/6 Ogólna ocena - 6- Gierka super , choć lekko ciężka (trudna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Gdyby gierka była łatwa to po chwili już by się znudziła :P a tak ambicja działa i chce się być na tym pierwszym miejscu ;p I smuci jedynie to że jeszcze nikt na tronie nie przebił mego rekordu dawno temu ustanowionego. Acha sorka że odnawiam stary temat lecz ja bardzo zadko zaglądam na forum... jak to się mówi praca nie opłaca ;P bo nie ma się na nic innego czasu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi