PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 hmm, w gruncie rzeczy cena będzie zależeć od decyzji wydawcy, ale postaram się by nie była wyższa niż 25 zł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Hmm, no to bardzo dobrze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Nie lepiej wydać przez internet i na zagraniczne rynki celować? Dużo więcej osób Ci kupi jeżeli wypromujesz dobrze i jak gra będzie warta kupienia w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Wybacz, ale mam własną strategię sprzedaży ;) Fakt faktem, jestem świadom że akurat 2012 będę najprawdopodobniej sprzedawać za granicą, ale jeśli tylko nie uda mi się u pewnego wydawcy w Polsce (nie, nie myślcie że mam na myśli PLAY - 2012 wogóle nie pasuje do nich ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 - Puk! Puk! - Kto tam? - Urząd Kontroli Skarbowej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 - Puk! Puk! - Kto tam? - Urząd Kontroli Skarbowej! Jak PsichiX będzie chciał, to może się dogadać ze mną, mam w PKD "Sprzedaż detaliczna gier komputerowych" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No chociażby. Ale chciałem, żeby o tym pamiętał, dla jego dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Gnysku, przeciez nie idzie sie na wojne bez broni :) Jakbym nic nie wiedział o tym jak sprzedawać i jak nie dać się "wyczyścić" przez siły wyższe to bym sie za to nawet nie brał, czytam o tym, wciąż się kształcę w tym kierunku, w końcu z gamedevem wiążę swoją przyszłość jak i zyski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi