Bassmaster Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Tytuł: Twój szczęśliwy numerek Gatunek: aplikacja Opis: aplikacja losuje Ci ilość dni przez którą będzie trwał ban. Spacja-losowanie numerka. Zgłaszać swoje wyniki :P. Dziękuje Tymonowi i Maxiowi, który mnie natchnął do napisania tej aplikacji :P. Download: https://gmclan.org/up4547_3_szczesliwynumerek.html Rozmiar pliku: 1.2 MB Autorzy: Programowanie: Bassmaster Fabuła: nie ma Grafika: Bassmaster Muzyka: nie ma Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Po co to wrzucałeś? Gorszy syf niż Catch The Clown... Bezużyteczny, bezsensowny chłam. 2 minuty roboty. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 E. Nie powiem nawet, że ciekawe. Wieje nudą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Kompletnie bez sensowne "coś" i na dodatek z brzydką grafiką .__. Takie coś to do Valhalli aczkolwiek nawet tam takie spamowanie jest bez sensu.. wole na 4chanie sobie zobaczyć do czego będę musiał fapać ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Lol ! Wyszło mi 0 xD oczywiście 1/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Bezsensowne i bezuzyteczne 1/5 ;P Ale sie postarałes... Ach te efekty graficzne xPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Wiem, że chłam ale dałem dla ciekawości,nie dla oceny, bo chciałem wiedzieć, jakie wyniki Wam wyjdą :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Mam świetny pomysł! Dam ci ocenę równą wylosowanej liczbie podzielonej przez siebie ^_^ , wyszło 14, a 14/14 jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Opis: aplikacja losuje Ci ilość dni przez którą będzie trwał ban. Spacja-losowanie numerka. Zgłaszać swoje wyniki :P. Dziękuje Tymonowi i Maxiowi, który mnie natchnął do napisania tej aplikacji :P. Po 1. jaka aplikacja? lol... Po 2. jakiego pisania? tozto mozna zrobic na klockach nawet lepiej... Po 3. po co ci takie cos se opinie psujesz... I po 4. mysle ze wyrazilem sie jasno... 1(?)/5 Jesli nie rozumiesz to na twoj: zal to w 2 minuty idzie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Tymonowi i Maxiowi Panowie, wstydźcie się. Przez was powstają takie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Proszę mnie nie mieszać do tego... czegoś. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Po 2. jakiego pisania? tozto mozna zrobic na klockach nawet lepiej.. LOL. Od kiedy funkcje obliczeniowe można w klockach używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 odkąd powstał ten program.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dobra zamknę ten temat żeby nie robić syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi