Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Gatunek: Gra psycho-logiczna Opis: Młoda dziewczyna budzi się wśród zmasakrowanych ciał jej kolegów. Jest ciemno, a za rogiem słychać podejrzane odgłosy. Tablica na ściane informuje, że znajduje się w podziemiach. Postanawia uciec na powierzchnię, odkrywając przy okazji co tak naprawdę się stało. (not rly, po prostu trzeba było te 5 zdań zapełnić ._.) Download: https://gmclan.org/up4365_4_Shi.html Rozmiar pliku: 2mb SPOILERY W TEMACIE Autorzy: Programowanie: Staś. Fabuła: Japnastache Grafika: Dżaps Muzyka: OST z Resident Evil Gaiden Screeny: Trzy różne zakończenia. Jednodniowy projekt, więc nie spodziewajcie się cudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Trzy różne zakończenia. Jednodniowy projekt, więc nie spodziewajcie się cudów. NIEPRAWDA BO DWU! Nie mam pojęcia co zrobić w pokoju z napisem -6 =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Mniej niż 24 godziny misiu ;* ... FUNNY FACT: Moja pierwsza skończona gra na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jakbys dal sterowanie to bys nie umarl, dochodzi sie do drzwi i nic, do tego nie wiadomo jak to uruchomic .. Mi sie udalo nie wiem jakim cudem. Ocenie jak dasz sterowanie A i 'shi' pisze sie inaczej, chyba ze to w jakims innym znaczeniu. Gra jest co najmniej dziwna, ma sie wrazenie jakby sie gralo na emulatorze pegasusa, nie mam pojecia co zrobic na -5 :P Dam ci, hmmm... 3+? :P Nie lubie gier logicznych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Inne znaczenie, całą klawiszologię masz w menu ._. Nawet na screenie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Oloololo nie mogę przejść -6 ;/ Kręcę sie po pokoju i dupa ;/ Jakaś podpowiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Ja też nie moge przejść pokoju z -6 :( EDIT: Grafika wymiata :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Spoiler: Kiedy idąc w prawo ekran na chwilkę miga, zatrzymajcie się i idźcie w lewo. I nie martwcie się, potem już jest łatwiej ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 A ja przeszedłem, po poziomie -6 gra jest banalna, aczkolwiek ciekawa. Idę odkrywać resztę zakończeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Przeszedłem -6 i -5 ale stanąłem na -4 i nie wiem co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 NIE MÓWCIE MU! Zostało jedno zakończenie :) Wszystkie zakończenia odkryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Przeszedłem. Zginąłem na końcu, aż szkoda mi tego ludzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 ROAR! Gra się super. Prosta i ładna grafika. Niezła muzyka. Nawet trudna ;p Stoję na razie na -4 poziomie. Ciekawa fabuła i ogólnie wygląd gry. Ten efekt światła >:) 5/5. wreszcie coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 he he, właśnie odkryłem wszystkie 3 zakończenia. Bardzo krótka choć ciekawa gra, muzyka pasuje do grafiki, choć -6 poziom trochę problemu robi, a najciekawsze poziomy to z pomarańczowym klockiem i gdzie sufit spada nam na głowę, idealnie pasują do gry. Daje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 lol zatkałem się na -1. Dam 3/5 bo fajna gra ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 ja zaciąłem się na bodajże 3 misji, tam gdzie trzeba (?) zapalać czerwone światełka, i szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi w tej grze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 @UP: Zapal ostatnią lampkę:P Czy koniec to jest gdy ci policjanci(?) nas rozwalają? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jeden z trzech ; o Myślałem, że zamiast 3/5 wszyscy będą wołać SHIt. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jak przejść -2? :P 4/5 :D Super. Naprawde :D A ta grafika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Hm przeszedłem grę :.( Zrób podobną grę ploxploxlpxloxplxo! Hm. Jest kilka zakończeń? :o Ja nie miałem poziomu z spadającą ścianą (hm sufitem lololo) na głowę tylko złych policjantów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Hm przeszedłem grę :.( Zrób podobną grę ploxploxlpxloxplxo! Hm. Jest kilka zakończeń? :o Ja nie miałem poziomu z spadającą ścianą na głowę tylko złych policjantów :( =o Mnie spadał SUFIT a nie ściana lol :P Jak ściana może spadać? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Są trzy zakończenia, drugiej części raczej nie będzie, ale coś w tym klimacie będzie NIEDŁUGO. ; > Teraz, plox, herbatka. (lololololol, 699 temat w Gotowych Grach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Fajne tajne przejście w tym etapie jak sie sufit zawala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 kurde wtf? w pierwszym poziomie (chyba -7) wchodze w te drzwi pojawia mi sie napis "no wiesz burza hormonow dsfsdg..." i co dalej? =o caly czas to jest. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Pierwszy spoiler wyżej w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 What a piece of shit oO. I niby jak człowiek ma do tego dojść, że jak w jednej klatce gry ekran mrygnie to trzeba zmienić kierunek -.- nikt przy zdrowych zmysłach do tego by nie doszedł, przy chorych tym bardziej. Monologi wypowiadane przez postac(i?) są całkowicie pozbawione sensu, nie dają nawet żadnych wskazówek jak przejść dany poziom, są aby być. Ta dziewczyna... czy ona cierpi na niedowład mięśni w kończynach dolnych?! Rozumiem, że już wolniej nie mogła się poruszać 1 - za styl retro (atari 5200 sie kojarzy) 1 - za to, że muzyka "ujdzie" 2/5 Jeśli nawet pomysł i klimacik zagadkowości nie jest najgorszy, to cała reszta mnie dobija. Jedna z bardziej frustrujących i pokręconych gier na GMclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jedna z bardziej frustrujących i pokręconych gier na GMclanie. Kocham Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 stasiu: gówno sciągłem jeszcze raz i nadal to samo. wchodze w drzwi i pokazuje sie napis, nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jedna z bardziej frustrujących i pokręconych gier na GMclanie.I dlatego dałem po prostu 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 @pablo 1517 Ja sam doszlem do tego jak przejsc -6 :) To migniecie sie rzuca, i pomyslalem czy mignie tez jak sie wroce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi