Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Tytuł: bez nazwy(narazie) Gatunek: zręcznościowa Opis: to gra w której bohater porusza się w prawą stronę i musi pokonywać przeszkody będzie co raz szybciej się poruszał i będzie trzeba umiejętnie pokonywać przeszkody, narazie temat założyłem po to, żebyście dalli jakieś pomysły na wrogów i przeszkody, gra będzie miała online highscore Narazie jest: mob tradycyjny(tylko się porusz) kolce(wiadomo) gumowa piłka-Japanstache Autorzy: Programowanie: Bassmaster, Dawidds Fabuła: a jest? Grafika: Bassmaster Muzyka: Muzyczki autorstwa Jakima Screeny: Macie!! Ale przypominam że to wersja robocza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Zrób neonazistowskiego satelitę goniącego bohatera i palącego laserem teren za nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 To mogło by być gdyby bohater już trochę szybciej się poruszał zobaczę Aha i pomysły na mobów i przeszkody bez głupot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Może trochę więcej? Jaki jest postęp prac? Bez screenów naprawdę trudno jest się rozeznac w projekcie :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Postęp prac no jest 4% przecież napisałem o co chodzi w grze chodzi mi o wrogów i przeszkody. Kto mnie zaraportował przecież napisałem co do screena przecież nie założyłem tematu na jajca <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No to jak są moby tradycyjne, może zrób takie które się NIE PORUSZAJĄ? Albo odbijające się gumowe piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No zrobię ale potrzebuje więcej pomysłów :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Z taką dawką informacji to sorry - musisz dać screena albo ja ci dam. Warna. Chodźby był złożony z czarnych kwadratów, szarego tła i żółtego koła, screen musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Zaraz wystawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 A teraz powiedz: co mamy tutaj oceniać? Kilka zdań opisu? Że będzie online highscore i że masz już kolce? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie ma to jak inteligetna nazwa gry: "Bez nazwy" - brzmi tak twórczo, aż nędznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Czy ja Wam każe oceniać grę ?OMG. Screen już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Wygląda obiecująco ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No AI piłki zrobione czekam tylko na ten skrypt od Psichixa i zajmuje się resztą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Zrób coś ala latające żółwiki z mario :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Przyjąłem będe robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Zmniejsz bohatera, piłkę też. Siatka 24*24 powinna lepiej pasować - im ciekawsze, bardziej skomplikowane levele, tym lepiej :P Przeciwnicy...? Ptaki :P No i daj automatycznie generowany teren, bo tak chodzić na ziemii cały czas, to w końcu zacznie nudzić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 To znaczy że jeden obiekt ma się mieścić w siatce 24x24? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi