Jaklub Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Demo jest po to, by sprawdzić, czy wam będzie się to podobało. Piszcie uwagi na temat gry - co zmienić co dodać itp. Grafika jest mojego autorstwa. Sterowanie: Strzałki - Poruszanie się LMB - Strzał RMB - Zmiana broni Screen: Shoball Demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Gra dobra, a oto moje uwagi i propozycje co do tej gry : -Można dodać jakąś muzyczkę -Krew można by zrobić lepszą i żeby szybciej znikała -Więcej broni i potworów -Grafika mogłaby być lepsza Ogólnie demo gry oceniam na 5+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 pomysł gry taki sobie i te sterowanie fatalne. moja ocena 2+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurofon Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Fajny shooter na wolną chwilę :) 6/10 (jak dodasz nowe bronie, wrogów itp. będzie 7+/10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Podobnych gier jest naprawde dużo i napewno bardziej rozbudowanych. 2/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 2/10 popieram resztę, bardzo mało rozbudowane i słaba grafika. Dobrze że przynajmniej twoja :) Musisz popracować nad grywalnością, bo bez niej każda gra jest kiepska ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Słaba grafika, raptem z 10 sprit'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 widzialem na GMC bardzo podobna gre i mysle, ze kopiujesz ją, bo potwory byly prawie identyczne, tez oczy z jakimis zylami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Gra choć grafiką nie powala, jest bardzo grywalna! Zrób więcej plansz! Napewno zagram w nowe demko :P A na końcu w Full'a. Pytanie: Ile Ty już gier zrobiłeś? Bo jak widzę, to kilka dni dajesz nową grę lub demo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Niezbyt się starasz nad tymi grami :] Btw, zrób coś porządnego. fino: Bardzo dobra strzelanina podobna do tej tyle że lepsza i zrobiona w tgf czy czymś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Dalej czekam na nowe poziomy :P Dodaj też jakieś bronie nowe. @ radSun: Chodzi Ci o AVIT Tecbuga? Grałem w tą grę, byłem jej 1-dniowym beta testerem (cóż, czasu nie miałem) :P. Wykonana w TGF 1.06. Fajna gierka. @ Szczurofon: Czy Ty kiedyś grałeś w Tibię na świecie Empera? Kojażę Twój nick z takim jednym Paladinem :P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Quetzacotl: NICZEGO NIE KLONOWAŁEM!!! :ranting2: TEJ GRY, O KTÓREJ MÓWISZ WOGÓLE NIE WIDZIAŁEM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Po co robisz tyle gier (patsz sygnaturka)? Wszystkie z nich będą takie same co wcześniej zrobiłeś 1 level dwaj przeciwnicy i koniec. Od kiedy porządne gry robi się dwa dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Pisałem już to, że robi dużo gier, praktycznie co kilka dni nowa gra... L O L! Jaklub - jak wyliczasz, ile gry masz już zrobionej? - Foxy Schizo - 21% Zawieszony do piątku - Jaklub Chess - 11% Zawieszony do piątku - Odie X - 21% - Shoball - 38% Haha! Jakim wzorem to obliczasz?! L O L! :lol: Czekam na odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ile będzie leveli i elementów. Acha, coś dodam: Shoball to gra utworzona 29 grudnia 2004 roku. Foxy Shizo to gra utworzona 14 lutego 2005 roku. Odie X to gra utworzona w lipcu. Jaklub Chess to gra utworzona 11 października 2005 roku. Czyli - projekty stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi