Maximal Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jeden z moich ulubionych. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Napis z pasków na kociaku? "The hidden tiger"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dobrze. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Skoro nikt nie daje to dam swojego takiego prostego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 kawalek twarzy w telewizorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Raczej jakiś duch lub straszydło bo telewizor wyłączony ale uznaje :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Skąd wiesz, że wyłączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A tutaj raczej taki śmieszny :lol2: (wpatrujcie się przynajmniej 10 sek.) Mindfuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No i? Las, las, las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Zastanawiam się, czy wogóle masz pojęcie co to jest mindfuck Egzekutor. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Skąd wiesz, że wyłączony? Bo oglądałem pewien filmik na ktorym była ta fotka i pisało że jest wyłączony, bo świadczy o tym odbicie lampy błyskowej w telewizorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Zastanawiam się, czy wogóle masz pojęcie co to jest mindfuck Egzekutor. =P Wpisałem w google grafika mindfuck no i takie było więc je wstawiłem. Wiem, że to mindfuck'a rzeczywiście nie przypomina ale jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Czy chodzi ci o człowieka z naleśnikiem na twarzy, z wyciętymi dziurami na oczy, i usta? Rzeczywiście, bardzo humorystyczny akcent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No nie wiem jak ciebie ale mnie to śmieszy :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A mnie to wręcz przeciwnie wystraszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A mnie to wręcz przeciwnie wystraszyło. No za pierwszym razem też się przestraszyłem. Wpatruje się w obrazek a tu nagle jakiś gość z naleśnikiem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nowy Mindfuck, Już nie taki łatwy Powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Samochód namalowany na wozie. hur hur, psuję zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 To ja dam swojego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ta noga u gościa z jeansami? BTW: Dajcie prawdziwe mindfucki (trudne sieczki umysłu) a nie takie gówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Tak lol. Btw. prawdziwe mindfucki mają 49283928 spoilerów w internecie, więc cała ta zabawa nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Tia, zgadłeś xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 mam nadzieje ze czarne ramki nie sa obowiazkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Is that some dziwne odbicie na wizjerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 zprecyzuj :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 odbicie trupiej czachy na wizjerze :D EDIT: Sprecyzuj sie pisze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 rany... wezmę przypadkowe zdjęcie i dam taką samą czachę w photoshopie... RZAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 czacha na wizjerze - zgadza sie . @UP - Piczer, to daj cieawe jak bedzie wygladac, tylko wytnij ladnie zeby krawedzi nie bylo widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi