Jakim Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dla szpanu, a co ;). Na Twoim miejscu zadbałbym o lepszy layout, estetyczniejsze menu (fonty!) oraz o przystępniejszą czcionkę. Nie podobają mi się także te bannery na dole, każdy jest innej wielkości. Resztę Ci daruję :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A tu moja strona ! O ! http://www.sgames.ovh.org/ PHP-FUSION... niestety. :D Kto chętny do wymiany buttonów ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja se wczoraj założyłem bloga ;) http://bixon.ugu.pl/ Zapraszam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja mam taką stronke: http://pawel-bielski.prv.pl Moje forum: link jest na stronie powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mój blog: http://www.miki77.yoyo.pl/ No i przy okazji jeszcze raz podam adres mojej strony: http://www.grimmauld.xt.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 www.soldat.vgh.pl Moja wczoraj założona stronka o Soldacie :D .Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singularity Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 www.os-archive.yoyo.pl Kompletna wiedza o systemach operacyjnych, na razie nie ma info o żadnym :) Stronka oparta na prostym CMS'ie jPortal :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Singularity: coś nie działa na strona. Taka strona nie istnieje, jej nazwa jest zarezerwowana lub jest w trakcie modyfikacji. :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singularity Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 http://www.os-archive.yoyo.pl Spróbuj to otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no, działa, działa. ale wszystkie arty, newsy tylko o Windowsie, łeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singularity Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no, działa, działa. ale wszystkie arty, newsy tylko o Windowsie, łeee. Wiem, Wiem Jabol, zaraz coś o alternatywnych napiszę, ale po kolei, ok? Przeczytaj art o Windows 2.0... Powinno coś cię zaskoczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 nic mnie nie zaskoczyło, a arty (oba) czytałem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja tam widzę stek bzdur w tych artach, szczególnie w tym o Windows 2.0 ;p . Od kiedy to niby w Windows po raz pierwszy były ikony na pulpicie :] ? Bo ja myślałem, że Xerox Star (1981) miał jako pierwszy ikony na pulpicie, ale ok, nie będę się sprzeczać :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singularity Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja tam widzę stek bzdur w tych artach, szczególnie w tym o Windows 2.0 ;p . Od kiedy to niby w Windows po raz pierwszy były ikony na pulpicie :] ? Bo ja myślałem, że Xerox Star (1981) miał jako pierwszy ikony na pulpicie, ale ok, nie będę się sprzeczać :] . Tu masz rację, miałem na myśli że w systemach windows pierwszy raz pojawiły się ikony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 www.soniquehomee.yoyo.pl jeszcze w proszku :) www.azurenightwood.xad.pl smocze RPG www.gamemakerclan.fora.pl moje forum o Gmie I nie życze sobie na moich stronach spamowania durnych tekstów tak jak to już było na moim forum, co zrobili to GMclanowicze(dotąd niewiem kto). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 I nie życze sobie na moich stronach spamowania durnych tekstów tak jak to już było na moim forum, co zrobili to GMclanowicze(dotąd niewiem kto). Skąd wiesz że GMCLANowicze ;p ? Poza tym, wyłączaj pisanie dla gości i banuj użytkowników którzy zaśmiecają forum, bo inaczej nigdy nie zapanujesz nad tym xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ekhem bo pisali, że to samo co GMC i coś w tym stylu napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Singularity (Bagno) - rox tekst na tej stronie : Tutaj możesz umieścić menu górne (modyfikuj w pliku functions.inc.php tego theme'a) Sonique - radziłbym założyc forum z obsługą przez ftp... Poza tym wątpie by ludzie chcieli sie rejestrowac na forum, gdzie są 2 działy i gdzie admin nie usuwa "spamerskich" postów i dodatkowo pisze tematy o treści : "Banuje was wszytkich!!! huje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 http://rkbm.ugu.pl/index.php , prosty blog by blackmaul. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikt_fajowy Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Strona o zarabianiu w internecie. Praca w domu. Zarabianie przez internet. Moja strona. www.zarabianie.jo.pl :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 gdzie admin nie usuwa "spamerskich" postów i dodatkowo pisze tematy o treści : "Banuje was wszytkich!!! huje" No bo to z GMclanu serio se goście spamowali właściwie to forum mi już nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 www.atomgames.prv.pl jest to strona mojego studia,niedokończona bo zapomniałem hasła do profilu admina ;p zamieszczam tam moje gry,przykłady i animacje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Masz własne studio ? No to gratulacje :D Strona z szablonu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 jest to strona mojego studia,niedokończona bo zapomniałem hasła do profilu admina ;p zamieszczam tam moje gry,przykłady i animacje itp. Nie mogłeś zrobić od nowa, lepiej ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dhost.info darmowy hosting(100mb/300gb transferu mies./php 5/mysql 5/gd 2/zlib/możliwość wsadzenia reklamy tam, gdzie chcesz). :) już niedługo ruszy kilka podserwisów, będzie nowa strona, ogólnie od jakiegoś czasu michael, jason i ja renowujemy serwis. pozdro, LittleFish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 http://forum-amasite.yoyo.pl - wlazcie i rejestrujcie sie, jest tam kat. dla was http://amasite.yoyo.pl - moja strona (w trakcie tworzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nooo, super. Zwłaszcza logo wystające poza krawędź przeciętnego ekranu... I to złe kodowanie.. mniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zobaczymy jaką ty masz, na PHP-Fusion, na szablonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Amadeo: To jest baaaaardzo słabe. Ubogie. Wierz mi, postaraj się bardziej, moja strona z 2005 roku wygląda lepiej. (Oczywiście to MOJE zdanie, więc proszę bez kłótni) Jednak może być lepiej. Zmniejsz logo - to dobry i skromny początek. Według mnie strona z PHP-Fusion i ciekawą zawartością jest lepsza, niż niedorobiona strona z formularzem. (Moja strona jest przerabiana i będzie niedługo, prawdopodobnie pod nowym adresem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Amadeo, jak chcesz zrobić ładną stronę, to tu masz porady jak zrobić ładną stronę, taką jak się teraz robi: http://www.webdesignfromscratch.com/web-2....style-guide.cfm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi