Fervi_ Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam :) Chciałbym wam przedstawić "kolejną wersję strony" - fervi.ocom.pl (dopóki nie wymyślę nazwy strony) Zostały dodane nowe stacje telewizyjne (jak np. Canal+ czy National Geographic) No i dodaliśmy stacje Radiowe (Od mało znanych do popularnych) Życzę przyjemnego oglądania telewizji i słuchania muzyki :) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na TVN leci właśnie Mango... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Co myślicie o mojej stronie www.targowisko.org ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 @arkarius:Strasznie przeladowana wszystko na wszystkim, gigantyczne obrazy! odstrasza.. @mort: przypomina moja pierwsza strone jaka napisalem, jest wrecz identyczna. byla denna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Strasznie przeladowana rozwin bo nie wiem co masz na myśli wszystko na wszystkim ?! gigantyczne obrazy! ?![2] Ogólnie to prosiłbym o rozszerzenie Twojej wypowiedzi, więcej konkretów jakieś przykłady itp, bo odniosłem wrażenie jakbyś nie mówił o refreshertv.pl tylko o innej stronie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Moje nowe portfolio: www.krzy.tk Rozpocząłem oficjalnie moją działalność :D PS: Nie zwracajcie uwagi na ten napis u góry :/ nie lubię tego hostingu. Nie dość że długo się ładuje, co chwilę serwer jest przeciążony to jeszcze chcą usunąć mi stronę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 @krysio: fajna minimalistyczna stronka Tak btw to tam w portfolio masz taki obrazek stronki unreal softworks i tam gierka EPIC WARS ONLINE, co się z nią stało? bej de łej: czekerałt gajs http://codedaemons.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 @krzysio: I creating... hmmm... nie znam tego czasu. to jakis nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 create + ing = creating @ANtY: ta gierka chyba została wstrzymana, bo stronka jest już tylko na moim portfolio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Czepiając się gramatyki, to mu bardziej o to chodziło, że nie ma czegoś takiego jak "I creating". Jakaś z tych form jest pewnie prawidłowa dla Twojego zdania, wybierz sobie właściwą: "I'm creating" "I was creating" "I've been creating" "I'd been creating" "I will be creating" "I will have been creating" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 :/ dzięki następnym razem będę wiedział :) E: Poprawiono :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 @anty Język angielski na poziomie Twoich wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 @anty Język angielski na poziomie Twoich wypowiedzi! A co jest nie tak z angielskim i moimi wypowiedziami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 A kto sugeruje że jest coś nie tak? Po prostu są na tym samym poziomie. :twisted: E: Masz na Imię Duszan Anty? wow oryginalne imię <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Patrząc na zły angielski to można by chociażby zacząć od about us: We are small, polish and indie game developement studio. Jak masz na myśli "polskie", to jest to "Polish" a nie "polish", bo to pisane z małej to znaczy polerować. To tyle mojego czepiania się angielskiego, bo na to akurat jestem wyczulony. Do tekstów pewnie każdy grammar nazi by się przyczepił, bo są nieco niespójne i momentami dziwnie napisane, ale zrozumiałe. Swoją drogą, czemu używasz zawsze w czasie przyszłym "shall"? Nie jest to niepoprawne, ale brzmi strasznie formalnie, aż zbyt w porównaniu do sposobu pisania reszty zdań. (albo to ja za bardzo przez amerykański angielski jestem otoczony i dlatego mam takie wrażenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Patrząc na zły angielski to można by chociażby zacząć od about us: Jak masz na myśli "polskie", to jest to "Polish" a nie "polish", bo to pisane z małej to znaczy polerować. To tyle mojego czepiania się angielskiego, bo na to akurat jestem wyczulony. Do tekstów pewnie każdy grammar nazi by się przyczepił, bo są nieco niespójne i momentami dziwnie napisane, ale zrozumiałe. Swoją drogą, czemu używasz zawsze w czasie przyszłym "shall"? Nie jest to niepoprawne, ale brzmi strasznie formalnie, aż zbyt w porównaniu do sposobu pisania reszty zdań. (albo to ja za bardzo przez amerykański angielski jestem otoczony i dlatego mam takie wrażenie) Większą część newsów pisze waxx, bo ja tak ładnie nie umiem. Spytam go o to 'shall' Co do 'polish' to myślałem, że po angielsku tak samo jak i po polsku przymiotniki piszemy małą literą. Mój błąd. @alwin: nom :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 http://placebo.psichix.com/ Stron robiona w dzień, za czekoladę i piwo : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Prz każdym przejściu na inną podstronę muzyka zaczyna grać, wkurzające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 osoba, ktorej robilem, chciala. jak to gnysek okreslil: "pan chce, pan dostanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Aha. Fajnie wygląda, ale muzyka przy każdej podstronie - fuuu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 http://szablonyseo.pl/ - Moja nowa strona z darmowymi szablonami do skryptu SEOKatalog, nowa wersja ma dopiero 1 dzień ( Robiłem ją około 3h ). Ale ciągle będę ulepszał oczywiście :) Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ostatnim czasie tworzę z znajomym stronę www.podtekst.eu Co o niej myślicie? A i jeszcze opis (ja go już nie wymyślałem): Podteksty i skojarzenia wiadomo jakie. Jaja jak berety wejdź i polej się ze śmiechu. Zobacz najlepsze demotywatory i podteksty i śmieszne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 I czym to się różni od demotywatorów ,kwejków i innych tego typu żenujących serwisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudeski Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 www.mynetplay.pl - strona, której ideą jest umawianie się na grę w sieci z innymi graczami. Gramy na emulatorach, konsolach czy też PC. W planach turnieje z nagrodami :) Nie są to jakieś nagrody pokroju obiecanego przez Orange BMW, ale nagroda to nagroda a liczy się przede wszystkim dobra zabawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 http://tazadar.w.interia.pl/ Wow znalazłem jakoś całkiem przypadkiem moją pierwszą poważniejszą stronkę.. ludzie.. z 2003 roku:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Czepiając się gramatyki, to mu bardziej o to chodziło, że nie ma czegoś takiego jak "I creating". Jakaś z tych form jest pewnie prawidłowa dla Twojego zdania, wybierz sobie właściwą: "I'm creating" "I was creating" "I've been creating" "I'd been creating" "I will be creating" "I will have been creating" :-) Tak sie czepiawszy bardziej to ekhem... Mieszanka przyszlosci i przeszlosci. No coz. Anyway, http://z0r.pl/blog/view/46/kotan ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Przecież to jest całkowicie poprawna forma. Angielskiego w szkole nie masz? A teraz wytłumacz, dlaczego za każdym razem przy pisaniu angielskiej nazwy podajesz jakieś dwa chińskie znaczki. Nowa moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Przecież to jest całkowicie poprawna forma. Angielskiego w szkole nie masz? A teraz wytłumacz, dlaczego za każdym razem przy pisaniu angielskiej nazwy podajesz jakieś dwa chińskie znaczki. Nowa moda? Jesli Ty to uwazasz za poprawna forme to ja jestem matka Teresa z Kalkuty. ;) Nie widzialem nigdy zeby native speaker uzywal takiej formy. A, zapomnialem powiedziec. Nie chodze na angielski od 2 lat, zostalem zwolniony z powodu szczegolnych umiejetnosci. http://dagobah.net/flash/successful_troll_2.swf A teraz wytłumacz, dlaczego za każdym razem przy pisaniu angielskiej nazwy podajesz jakieś dwa chińskie znaczki. Nowa moda? Hehe, zastanawiam sie kto tu angielskiego nie zna... :3 Tak na marginesie mowiac juz kompletnie odbiegajac od tematu, nauczyciele angielskiego w szkolach to w 90% "wielce anglicy" co pojechali do UK na rok, wrocili i strugaja madrych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 @g-Enjoy Nasz znawco angielskiego brytyjskiego i amerykańskiego. I will have been creating jest poprawną formą. To jest future perfect, którego nie ma w szkołach, odpowiednika tego czasu nie ma w j. polskim i trudno to zrozumieć wielu osobom. Może to jest powód Twojej niewiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 @g-Enjoy Nasz znawco angielskiego brytyjskiego i amerykańskiego. I will have been creating jest poprawną formą. To jest future perfect, którego nie ma w szkołach, odpowiednika tego czasu nie ma w j. polskim i trudno to zrozumieć wielu osobom. Może to jest powód Twojej niewiedzy. Moze i tak, ale nie trzeba od razu z prawego chamskiego. :) Mam prawo nie wiedziec. Marmota z gory przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi