Jaklub Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 aka. Jaklub Snake. nie ściągać, nie komentować, etc. kupa sprzed 6 lat. oryginalny post: To mój wąż na enginie BP Ultimate. Ma edytor leveli. Wybiera się kolor i twarz węża, level, obecność dźwięku pełzania i szybkość gracza. 1Mb 443Kb. Jaklub Snake Screen: A tu trzy dodatkowe levele. newmaps.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Przeciętna możliwość edycji postaci i leveli, standardowe dźwięki, wykołowany, 2wymiarowy wąż i ten napis 'player slow' :] 4+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 O, tutaj menu jest ładne, w przeciwieństwie do tego w Cheese for Mouse. Nie podoba mi się za to brak jakiegokolwiek podkładu muzycznego. Gra szybko się nudzi. Można by jakieś urozmaicenia dodać. Ale masz u mnie plusa za edytor leveli. Całkiem ładny :D Ocena: 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 enginie Mamrota Jak coś to na "engine Marmota", ale teraz możesz mówić - "napędzane przez BP Ultimate" ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Co do gry: - skokowe chodzenie węża - znaki STOP - brak muzyki Co do edytora: - wciskasz węża, save, load i aktualnie wybrany jest ciągle wstawiany dopóki nie klikniesz - anulowanie otwierania powoduje błąd - można stworzyć plansze bez węża Ocena: 4-/6 nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 skokowe chodzenie węża Takie zazwyczaj jest w snakach, bo jest tzw. chodzenie co 32 pixele ;p . PS. Nie marudzić na engine, że jest skokowe chodzenie, itd. bo ja go robiłem, tak jak Jaklub wspomniał. On tylko dodał przeszkody i parę innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Może być skokowe ale animowane. Wtedy wygląda dużo lepiej. BP: Zgadnij co pomyślałem jak wczoraj wszedłem na forum i zobaczyłem nową xywke (ale nie wiedziałem że to ty)? Myślałem że ktoś zhackował GMClan xD :D Od razu 1300 postów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Myślałem że ktoś zhackował GMClan xD Widzisz, ma się ten talent h4x :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi