Jaklub Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Cześć. Oto gierka bazująca na pacmanie. Proste i szybkie - 960kb. Powiela schemat Pacmana, jednocześnie nieco go rozwijając. Screenshot: Do pobrania: Cheese for mouse :w00t2: Gra jest umieszczona w moim folderze upload w gmclan. Po prostu chciałem, by ktoś to prędzej zauważył... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Troche kiepska ta grafika, a muzyke słychać tylko raz i to przez kilka sekund. Po zebraniu tego przedmiotu w pierwszej planszy gra zaczyna zwalniać mi do 12fps. 3=/6 P.S. Downloaded from: Games Showcase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Z grafiką kiepsko u mnie to wychodzi. Muzyki tu NIE MA, a po przejściu levelu i zebraniu serducha jest krótki mid. Ten przedmiot specjalnie zwalnia grę. Co do Downloaded from GMShowcase - to jest bug w readme. Sumbitowałem tę grę tam (ale jej nie ma :lol2: ), skasuje ten napis. Dzięki za uwagi. Tego już nie ma. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 6/10 Troche lipnie sie chodzi tom myszą :boxed: , mogłeś to zrobić we "direction" te kwadratowe chodzenie ble! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 te kwadratowe chodzenie ble! Wybieranie stylu chodzenia będzie w dwójce. W takim razie. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Hm.... pierwsze co mnie uderzyło to menu, mogles sie troche bardziej postrac. W grze podoba mi sie grafika, ale niestety strowanie myszą jest troche lipne. I czemu jak sie zbiera przedmiot, mysza zwalnia? :blink: Ocena: 3/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 :] Bo do tego służy ten przedmiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi