Marmot Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Więc tak. Robię grę, robię, wszystko dobrze. Zaczynam podpinać SXMS, a tu nagle, nie wiem jak, ale w ogóle nie mogę się połapać w komendach SXMSa. Pamiętam, że na pierwszy konkurs, Ranma dał taką ściągę z SXMSa, jak odtwarzać w nim pliki i mam prośbę, może mi ktoś powiedzieć jak odtwarza się w nim pliki MOD, S3M, XM i IT (chodzi mi o kod)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Czy ktoś wreszcie mi pomoże? Chcę tylko wiedzieć jedną komendę, czy nikt mi nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 http://www.shawn64.com/shaltif/SXMS_Player/SXMSv3.0.0.2b.zip ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Heh, to też znam, ale może sobie jakoś poradzę. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 http://www.gamemaker.nl/resources/jbfmod.zip -> może to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ale wy mi dajecie linki do DLLi. A one mi są zbędne, bo DLLa mam. Ja potrzebuję linijkę kodu do tego SXMS, jak zrobić owe odtwarzanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Grudnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zadziwiasz mnie. Siedzisz w tym od paru miesiecy, a ja to rozgryzlem w 5 minut. Minimalna definicja (juz krocej sie nie da): sxms_create('SXMS-3.dll'); sxeasy_init(); sxeasy_play('muza.xm'); Poza tym musisz miec obiekt "sxms" i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ponawiam :D Jak idzie zrobić,żeby muzyka się powtarzała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Stycznia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Flaga w którejś funkcji jako argument za to odpowiada. Sprawdź przykład, bo tam jest na 100%, pamiętam, ale nie chcę mi się znowu zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 A znacie jakiś inny dll który odtwarza mp3jki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi