LolikZabijaka Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 cześć szukam porad jakie elementy otoczenia mogą być w takim powstaniu Warszawskim napewno jakieś wraki aut ale co jeszcze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 zniszczone samoloty, poniszczone drzewa, dziury po wybuchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 o dzięki a takie perdółki jak powywalane lampy uliczne i zwłoki też chyba sie nadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Działka, zniszczone działka, bunkry i w cholerę trupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ej a jak wyglądał taki hitlerowski samolot bojowy z tamtego okresu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Możliwe, że jakoś tak: http://www.historia.org.pl/image/strony/me.jpg Powoli mi pomysł na gierkę nachodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 o dzięki, a stosy cegieł na ulicach to dobry pomysł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jak najbardziej dobry ;) Ogólnie im więcej umiarkowanego zniszczenia, tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 zapewniam że w tym poziomie będzie panował wyjątkowy bajzel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 mam nadzieje, że większy niż obecnie u mnie w pokoju, lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Boże, widzisz i nie grzmisz. Po co robisz sobie pompę z czegoś takiego jak Powstanie Warszawskie, homie? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Boże, widzisz i nie grzmisz. Po co robisz sobie pompę z czegoś takiego jak Powstanie Warszawskie, homie? ;/ To jest do gry ;f. Twórcom Wolfensteina też zwrócisz uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Samoloty? podczas powstania? ;p Wątpię żeby aż na tak wielką skalę były wtedy używane. Raczej bombardowli tylko, więc zrujnowane miasto i wszystko co się z tym wiąże. Bunkry, wat bunkry w środku miasta? ;/ http://www.historia.org.pl/image/strony/me.jpg Tak akurat używali Me-262 podczas walk powstańczych T____T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Nie samoloty, nie bunkry tylko rozwalone kamienice, barykady z wszelkiego złomu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 też mi się wydawało że polacy żadnych samolotów nie strancali :D a co do tych barykad to pomysł całkiem niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Przejrzyj te strony, powinny Ci przybliżyć jak wyglądała Warszawa w tamtym okresie: http://commons.wikimedia.org/wiki/Warsaw_Uprising?uselang=pl - zdjecia sprzed, podczas i po powstaniu http://www.moje-hobby.info/index.php?optio...6&Itemid=33 - zbiór zdjęć z powstania http://www.pw44.pl/pow.php - relacje z powstania, poczytaj je i wykorzystaj to, aby gra była jak najbardziej wierna historii http://histmag.org/?id=1964 - wspomnienia z powstania http://www.warsawuprising.com/ - zdjęcia, filmy, piosenki z powstania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 W podręczniku "Przez Wieki" dla 3 gimnazjum pamiętam był świetnie przedstawiony rysunek jak to powstanie wyglądało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Boże, widzisz i nie grzmisz 2. Mule, mówię o tym, że gość napisał ten temat dla zabawy. Jakby naprawdę robił grę o Powstaniu Warszawskim, to by dobrze wiedział, co mu potrzeba. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Wątpię. Tworzy swoją Parszywą 12 i dlatego ten temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata dens Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 wraki aut Tak, w całej Warszawie było kilkanaście/dziesiąt aut na krzyż a ty chcesz ich pewnie nastawiać w dupkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Tak, w całej Warszawie było kilkanaście/dziesiąt aut na krzyż a ty chcesz ich pewnie nastawiać w dupkę. co ty człowieku pierdzielisz w warszawie kilka aut hahaha a niemcy to co mało to aut polacy nieszczyli niemcom ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata dens Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Tak k***a bombowcami popierdalali po ulicach. Naumiej sie historii, myślisz po co teraz ulice w Warszawie są takie wąskie? Żeby się nie powtórzyło inteligencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Tak, w całej Warszawie było kilkanaście/dziesiąt aut na krzyż a ty chcesz ich pewnie nastawiać w dupkę. Tiaa... to, że był rok 1944, nie znaczy, że w Warszawie praktycznie aut nie było... Polacy całą Warszawę i kraj przemierzali na pieszo... Naumiej sie historii Naucz się najpierw polskiego <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata dens Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A powiedz czemu mam się nauczyć polskiego? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Naumiej sie historii temu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Tak k---a bombowcami popi***alali po ulicach. Naumiej sie historii, myślisz po co teraz ulice w Warszawie są takie wąskie? Żeby się nie powtórzyło inteligencie. to było do mnie czy koło mnie ??? nie "naumiem" się historii mogę się jej ewentualnie nauczyć, ale nie muszę ponieważ wiem że przed i wczasie wojny w Warszawie i w całej Polsce jeździło mnóstwo aut. Najpopularniejsza marka "Ford" Kilka dni przed pierwszym Września polskie wojsko konfiskowało auta w celu zwiększenia liczby pojazdów w armi a po 1 Września do Polski wjechały niemieckie auta, więc nie mów mi że wtedy nie było aut nie wiesz to się lepiej zamknij. i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata dens Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ej naumiej mnie jeździć bombowcem. prosze!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Bombowcem się nie jeździ tylko pływa. Lolik, obejrzyj sobie film "Kanał", zanim spróbujesz walnąć 390139 Polaków walczących z Niemcami na środku ulicy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 myślisz że nie wiem że powstańcy przemieszczali się kanałami wiem i to sporo były dwa rodzaje kanałów ściekowe i burzowe ściekowe były gorsze ze względu na małą przestrzeń a w burzowych można było chodzić wyprostowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ej naumiej mnie jeździć bombowcem. prosze!!!! Miara się przebrała, dostałem na ciebie 3 raporty, zainteresowany faktem zacząłem czytać twoje posty i faktycznie BAN na 7 dni powinien pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi