Cobra Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Piszcie jaką liubicie muzykę, wykonawce, utwur? Ja lubie tych oto: - 2Pac, - Snoop Dogg, - Dr. Dre, - 50 Cent, - SPM, - Ludacris, - Al Pacino, - Scarface, - Methodman, - Redman, - Ice Cube, - Big Pun, - Busta Rhymes, - Dmx, - NWA, - D12, - Eminem, - Lil Flip, - Obie Trice, - Outkast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Już takich tematów było pełno, więc po co kolejny? :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Piszcie jaką liubicie muzykę, wykonawce, utwur? Ja lubie tych oto: - 2Pac, - Snoop Dogg, - Dr. Dre, - 50 Cent, - SPM, - Ludacris, - Al Pacino, - Scarface, - Methodman, - Redman, - Ice Cube, - Big Pun, - Busta Rhymes, - Dmx, - NWA, - D12, - Eminem, - Lil Flip, - Obie Trice, - Outkast <{POST_SNAPBACK}> Waćpan panie... o DJ Maxie pan zapomniał. A tak pozatym to takie tematy nie mają sensu, prawde mówiąc nie obchodzi mnie czego słucha Quaztecool i inni . Coraz więcej takich bzdurnych tematów, może nie długo zrobić temat z imionami albo ze zdjęciami? Bez sęsu. EDIT by DJ MAX Waćpan panie... o DJ Maxie pan zapomniał. no comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Mi sie nawet nie chce wymieniać co lubie, bo często słucham co popadnie, ale troche wypisze: -Gorillaz -50 cent -Ludacris -Vanilla Ninja -Green Day -Verbalicious -3 Doors Down To tylko kilka zespołów, reszty mi sie nie chce pisać :) EDIT Bigshark, temat o zdjęciach już był :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Niech będzie, też wymienie ;] Snoop Dogg, Sweet Noise, Queen, Agnostic Front, Armia. Edit: no i o imionach też był :D PS. Zapomniałem dodać - Biohazard (bio-hazard? ;]) ale w małych ilościach, bo dopiero poznaje owy 'hazard' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Queen przede wszystkim. Okazjonalnie Ink Spots albo Muddy Waters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 najczęściej słucham clasyczną,taką wzywającą do boju :) (serio!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 @ATG: Wiesz, że to już 8 taki temat na GMCLAN? Pierwszy był o światowym idolu, inny o eurowizji 2003, a najnowszy to Która lepsza. @Maximal: Słuchasz VN ^^ ? Ja kiedyś słuchałem, ale mi się znudziło. W ogóle nowych singli i albumów nie wydają, a nagrania się nudzą po jakimś czasie :P . A jeżeli chodzi co słucham, to teraz tylko dwa zespoły: Good Charlotte i Green Day, a najczęściej to nagrania: Good Charlotte - I Just Wanna Live Green Day - Wake me up when september ends. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Marmot@ Słucham VN bo mi sie chwilowo podoba. Ja tak mam że co troche sie przeżucam na inny zespół :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 A ja tylko powiem, że niedługo wychodzi nowa płyta Sweet Noise. A utwory które słucham to... Sweet Noise - N.U.E.R.H.A., Z ulicy, Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz, Manipulacja. Snoop Dogg - For all my bitchaz and niggaz, Doggydogg World, Who am I i ogólnie cały album Doggystyle. Queen - różnie. Agnostic Front i Armia - różnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 No więc ja lubię chciałem wymienić kilka tysięcy ludzi, ale jak się okazało znalezienie jakiejś dłuzszel listy na google nie jest takie proste. Zatem Ci co zawsze: Michael Giacchino Harry Gregson-Wiliams Ayumi Hamasaki a reszty nie wymieniam bo słucham ich niewzykle rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 A kto to :| ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 gnysek@ moja qumpelka też słucha Ayumi Hamasaki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 punk/ska/hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi