matheus Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Help me... i need one server.... i are brazilian.... H E L P ME PLZ I need created one server for my PLXXXXXXX :crying: My e-mail adress are : matheusbrutti@hotmail.com Help plxxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Matheus this is not a site about open Tibia servers, or Tibia. This site is about a program calld Game Maker ( GM in short ) and thus we do not know/don't care how to make a Tibia server. If you need to download the OTserv program then go here http://sourceforge.net/projects/opentibia/ This is all I can tell you, the rest you sholud try to look up on goolgle or other search engines. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Help me... i need one server.... i are brazilian.... H E L P ME PLZ I need created one server for my PLXXXXXXX :crying: My e-mail adress are : matheusbrutti@hotmail.com Help plxxxxxxxxx <{POST_SNAPBACK}> Jestem podwójnie zawiedzieony. Po pierwsze: Znowu jakiś gość pomylił GMa z jakimś akcesoriem do Tibii Po drugie(najważniejsze): Widzę że moje nauki angielskiego przynoszą marne efekty, a najbardziej uraziło mnie (i are brazilian....). Dlatego, zbulwersowany całą sytuacją zaprzestaję udzielania wszelkich porad dotyczących j.angielskiego <_< Yesss w końcu ... swoją drogą to też troche kaleczyłeś angielski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Po pierwsze: Znowu jakiś gość pomylił GMa z jakimś akcesoriem do Tibii To może na stronie głównej trzeba napisać w kilku językach: "To jest strona o programie Game Maker. Program ten do tworzenia służy gier" :lol2: Po drugie(najważniejsze): Widzę że moje nauki angielskiego przynoszą marne efekty, a najbardziej uraziło mnie (i are brazilian....). Dlatego, zbulwersowany całą sytuacją zaprzestaję udzielania wszelkich porad dotyczących j.angielskiego <_< heh, bigshark, przecież on dopiero co się zarejestrował, to jak miał przeczytać twoje nauki? :D (dodajmy jeszcze, że jest z Brazylii :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 A w brazylii mówią po portugalsku, więc miał prawo do błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Chyba pomyliły mu sie języki. Co on pie... o serwerach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi