gmfun Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Tytuł: szalona emotikonka Gatunek: labirynt Opis: Musisz sie wydostać z labiryntu. Uwarzaj na zoombie i duchy. Musisz sie dostać do przedmiotów i kliknąć na symbole ktore są na ścianie. 10 poziomów! Downolad: https://gmclan.org/up4492_3_szalona_emotikonka.html Autorzy: Programowanie: gmfun Fabuła: brak Grafika: gmaker,gmfun Muzyka: brak Screeny: https://gmclan.org/up4492_5_menu.html https://gmclan.org/up4492_5_gra.html :beta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jeśli jest w "Gotowe Gry i programy" to daj link do downloadu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jeśli jest w "Gotowe Gry i programy" to daj link do downloadu... dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Zrob zeby sie nie dalo za plansze wyleciec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 W takich przypadkach chciałbym złamać 19 punkt, ale nie mogę i muszę pisać n zdań. Grafika jest do niczego - przeżyło się GMowe miśki, kuleczki, duszki i tyle. Tytuł do bani. Brak muzyki i dźwięku. Mogę wyjść poza ekran. Badziewne levele i AI przeciwników, o ile taką trzęsiawkę można nazwać AI. 1/5. Spróbuj jeszcze raz, ale lepiej, to nie jest trudne. Przejrzyj stronę główną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Zrob zeby sie nie dalo za plansze wyleciec. tylko w drugim poziomie tak się dzieje w innych nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 To czemu by tego nie usunac. BTW 1,3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A autor dał sobie 5/5... W takich przypadkach JA DAJĘ 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Zablokowałem się na 3 poziomie ale nie ma co Cię krytykować bo to twoja pierwsza gra. Na pierwszą grę powinny być inne kryteria oceniania. Dlatego nie postawie żadnej oceny tylko podam plusy i minusy gry: Plusy: +Fajne menu +Za każdym razem trzeba złapać coś innego Minusy: -Grafika -Liczne błędy w inteligencji z zoombi oraz wychodzenie za plansze. To też mógłbyś poprawić. -Brak muzyki -No i mógłbyś zrobić jakieś punkty i życia Ogólnie uważam że nie powinieneś wstawiać tej gry w gotowych programach. Bo gra w której musisz przejść 10 leveli z nieograniczoną liczbą żyć i bez punktów to nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak na pierwszą grę to nie jest źle. Ale jeśli już dajesz grę do gotowych to daj swoją grafikę a nie GM'owe śmieci. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak dla mnie wlasnie menu jest do ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Koledzy mają racje. Grafika z GM'a to przeżytek, spróbuj zrobić coś samemu! Brak dźwięku to bardzo duży minus. Ogólnie jest wiele do poprawienia, ale skoro to pierwsza gra to na zachęte. 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 jedyne co w tej gierce dobre, to mały rozmiar pliku, reszta cienka. AI, grafika z GM-a, brak muzyki (i to przy pełnej wersji!), dużo rzeczy odrzuca gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 a mnie sie nie podoba ale dam 3/5 za to ze to nie jest kacz de klaun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 1/5 ,bo : - Głupie odbiajnie się "bużki" - Trzęsawka "kulek" - Frustrująca - Grafa nie twoja Popracuj nad nią chociaż przez tydzień ,coś lepszego się uda . PS: Grafika:GameMaker . Lol ,no comment . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Grafika:2/5 Sterowanie:2/5 Muzyka:Niema więc 1/5 Fabuła:--- Ogólnie:2 PS:Uwarzaj na zoombie i duchy nic tu takiego nie widziałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 5/5 za zwariowaną i szaloną nazwę! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 @FLaque - jak piszesz to tez dodawaj ocene! nie widze minusika ani zeby ocena podskoczyla do 3 gwiazdek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 jeśli to twoja pierwsza gra, to tym bardziej powinieneś ją dopracować, aby pokazać się z dobrej strony. niestety 1 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Chrzan-gra! Zalety Brak Wady [-]Grafika prosto z GM [-]Monotonna gra [-]Bugi! [-]Postać rusza się za wolno! Ocena: -890358353573098E+10000000000000000000/5 czyli 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 1/10 Grafika z gma,brak dźwięku, można wyjść za mapkę, szalona emotkikonka? Chyba kulki z alzheimerem. Brak mi słów -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Jedno pytanie: Ile stworzyłeś obiektów do tej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Specjalnie tak zrobiłeś że postać się nie zatrzymuje :) dam 3,ale za to że jest 10 poziomów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 oj: a wiec : -wszystko skopiowane z zasobow gm ... - zadnej tworczosci ani kreatywnosci... 1/5 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Przestań odświeżać tematY bo mnie KREW ZALEJE. Gdzie są modzi w takiej chwili <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ja nie odswiezam tematow tylko gry oceniam i je komentuje to nic zlego temat nie zostal zamkniety -.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 -.- gry ocenia sie tylko z pierwszej strony, na stronie 2 czy 3 to juz te ktore zapadaja w zapomnienie, nie ma nic zlego w odswierzaniu tematow z dobrymi grami, ale jak sie toie gra nie podoba... Tam tam tam! nie odswiezaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Zdecydowanie 5-/5 + genialny projekt zombiaków. Zdają się przewidywać nasze ruchy. Te ich drgawki wywołują dreszcze. Jak je zrobiłeś? + różnorodność etapów. Raz ratujemy loda, raz bułkę. Motywuje do dalszej gry. + brak systemu punktów i żyć, dzięki czemu możemy skupić się na rozgrywce i potwornych przeciwnikach. + Przerywniki, w czasie których możemy odetchnąć i poruszać myszką, bez tego, padłbym na zawał. - Malutki minusik za brak odpowiedniej ścieżki dźwiękowej (motywujące brawa po przejściu poziomu) Będzie druga część? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nabijasz się ze mnie??? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wspaniała gra tyle ciekawych poziomów i brak bugów ironia -grafika -6/5 -muzyka-3/5 -AI przeciwników 0/5 -Poziomy 0/5 Gratulujemy przerobienia przykładu ogółem 1/5 a i ja też czekam na drugą część P.S. Ja się z Ciebie nabijam :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi