LolikZabijaka Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Tytuł: The Dirty Dozen (PL. Parszywa Dwunastka) Gatunek: Strzelanka Top-Down Opis: Fabuła gry toczy się w latach 1943-45. Opowiada o losach majora Johna Reismana amyrykańskiego żołnierza polskiego pochodzenia (matka polka). W grze mamy za zadanie zabić 12 niemieckich oficerów odpowiedzialnych za wiele nieszczęść sprowadzonych na Reismana i na jego bliskich. Autorzy: Programowanie: głównie ja reszte pomocników wymienie w credits Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: Mafia The Game :P Screeny: 3 screeny z wersji testowej gry. pytania ?? Śmiało ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Gra będzie oparta w 100% na filmie? Jak nie, to zmieniaj nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Gra będzie oparta w 100% na filmie? Jak nie, to zmieniaj nazwę. nie bedzie a poza tym jak to będzie wyglądać jak zmienie nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak wyglądają zmiany od czasu dema? Coś ciekawego dodałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak to jak będzie wyglądać, normalnie będzie. A taka nazwa będzie mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak już taką nazwę masz to nie zmieniaj. No, no nie jest źle, zobaczymy jak się będzie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak wyglądają zmiany od czasu dema? Coś ciekawego dodałeś? No ba ! jest już 10 broni !!! (a były tylko 4 ) lepsza oprawa graficzna i dźwiękowa będzie 6 misji. a Tytuł mogę zmienić na ew. Dwunastu Parszywych i to na razie na tyle jeśli chcecie wiedzieć jakie bronie to pytać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ja chcę demo jakiejś gry nie zapowiedź nie mam nic do tego działu ale czasem mi się wydaje że po co tam te screeny po screenach widać że demo już powinno wyjść skoro ma się jeden poziom i grafikę. Już teraz rozumiem dlaczego administratorzy nie chcieli tego działu. On po prostu nie był nikomu potrzebny bo zamiast dem wychodziły zapowiedzi. Demo to nie jako zapowiedź pełnej wersji. Oczywiście można robić zapowiedzi ale zaraz wypuszczać dema bo to staje się nudne. Ludzie zapowiadają po screenach widać że gra jest już skończona i demo może wyjść a robią zapowiedź i zapominają o ludziach ja chcę w coś pograć. Wracając do gry grafika nie za ładna. A nazwa być nie oglądałem filmu ale mogę podpowiedzieć że powinno się to trochę mieszać z fabułą film opowiadał chyba o amerykanach więc możesz dodać jakąś informację z radia że amerykańskie wojska wkroczyły na teren wroga lub coś takiego. Chodzi mi o to aby gra pokazywała film z innej perspektywy. P.S Ale się rozpisałem chyba najdłuższy post na GMClanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak tak ci zalezy to napisz jakie tam bronie beda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ja chcę demo jakiejś gry nie zapowiedź nie mam nic do tego działu ale czasem mi się wydaje że po co tam te screeny po screenach widać że demo już powinno wyjść skoro ma się jeden poziom i grafikę. Już teraz rozumiem dlaczego administratorzy nie chcieli tego działu. On po prostu nie był nikomu potrzebny bo zamiast dem wychodziły zapowiedzi. Demo to nie jako zapowiedź pełnej wersji. Oczywiście można robić zapowiedzi ale zaraz wypuszczać dema bo to staje się nudne. Ludzie zapowiadają po screenach widać że gra jest już skończona i demo może wyjść a robią zapowiedź i zapominają o ludziach ja chcę w coś pograć. Wracając do gry grafika nie za ładna. A nazwa być nie oglądałem filmu ale mogę podpowiedzieć że powinno się to trochę mieszać z fabułą film opowiadał chyba o amerykanach więc możesz dodać jakąś informację z radia że amerykańskie wojska wkroczyły na teren wroga lub coś takiego. Chodzi mi o to aby gra pokazywała film z innej perspektywy. P.S Ale się rozpisałem chyba najdłuższy post na GMClanie. Ty tylko udajesz ??? demo jest w dziale dema gier i programów ! Demo tej wersji nie może zostać wydane, ponieważ zawiera zbyt dużo dziur abym mógł je wrzucić na gmclan. Capishi ???!!! @up Dobrze podam ci bronie :P 1. Colt 1911 2. Thompson 1928 3. Strzelba Pump-Action 4. S&W Model Magnum 5. Karabin US Rife M1903 Springfield 6. MP 40 7. S&W Model 10 M&P 8. Colt Detective Specjal 9. Luger 10. Sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 demo już powinno wyjść skoro ma się jeden poziom i grafikę. to fajne demka masz... A co z planszami? bo ostatnio pamiętam, że była tylko jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 to fajne demka masz... A co z planszami? bo ostatnio pamiętam, że była tylko jedna. kończe już planszę 2/6 więc za około 3 tydz powinny być już wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Gra się zapowiada fajna, tylko trochę razi że niektóre grafiki do siebie nie pasują. Większość jest np. trochę kiepsko pocieniowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 wygląda spoko tylko te ruski wyglądają jak by unosili się w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 chyba rozumeim cienie za daleko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 TAk o to mu prawdopodobnie chodzi ;D ja wysle ze jak robisz gladkike cieniowanie i brak kontur na ludziach to rob tak na wszystkim innym... i te szafki czy co to tam jest tez maja cienie za daleko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 nie po prostu zrób żeby cień odstawał od postaci minimalnie (dwa mm ) może będzie lepiej bo mi się wydaje że cienie idą dalej pod postacią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Wlasnie tak patrze na screeny i zauwazam ze zgadzam sie z zalu,cien to nie jest odbitka postraci tylko ze inne alpha i kolor ;/ cien to wydlozone http://i3.photobucket.com/albums/y88/mlekowproszku/cien.jpg tutaj masz przyklad widac tylko noge ale w cieniu widac 2 osoby ;) mam nadzieje ze mnie zrozumiales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 jakieś chamy celowo obniżają mi ocenę nie pozwolę alby przez czyjeś chamstwo moja gra miała 1/5 sądze że gra jest niewarta skończenia skoro tyle mojej pracy jest warte tylko 2 gwiazdki... niech ja się tylko dowiem kim jest ten dowcipniś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ja dałem 3 mam prawo chyba no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 3 to jeszcze jeszcze ale jakaś świnia dała 1 a sądze że gra powinna mieć conajmniej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 nie pozwolę alby przez czyjeś chamstwo moja gra miała 1/5 sądze że gra jest niewarta skończenia skoro tyle mojej pracy jest warte tylko 2 gwiazdki... Skoro tak bardzo dla Ciebie ważne są te gwiazdki, to proponuję zaprzestanie robienia gier. Kurcze, gier nie robi się tylko i wyłącznie dla ocen -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 dobra masz wyrównane na 3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Przeciez zapowiedz moge ocenic na 1 i rownie dobrze na 5. Ja osobiscie nie widze sensu oceniania gry po samej zapowiedzi. Lolik nie rozumiem czemu Ty wogole sie tak przejmujesz tymi "gwiazdeczkami" ;p Jak gra bedzie dobra, ludziom bedzie sie podobac i chetnie beda w nią grac to chyba to powinno Ci dawac najwieksza satysfakcje z tworzenia gier. Nie kazdemu beda sie podobac wszystkie gry przeciez ;p Gra trochu przypomina mi taka strzelanke jak "Meteor" w ktora chetnie gralem, tak wiec mozliwe, ze mi sie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ooo widze 4, ladnie! Teraz to twoje prace musza sie pospieszyc zanimocena znowu spadnie na 2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Fajna gierka ciekawie sie zapowiada ta produkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 nie mogę oceniać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 widocznie już oceniłeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 no to tera biere się za pracę superexpresowo :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jak długo jeszcze potrwa produkcja tej gry bo jestem fanem filmu . I mam nandzieje też tej gry ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi