Muchaszewski Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Tytuł: Small ball Gatunek: Zręcznościówka Opis: Ta gra polega zdobyciu diamentu. Tak owych znajdujesz coraz więcej. Tzw. gra na punkty. Nie wiem czy to jest wersja z dodatkowymi rundami bo nie sprawdzałem ale będą się różnić od poprzednich. Jest w tej grze kilka błędów ale nie mogłem znaleść pliku gml tylko exe. Download: Całą grę znajdziecie tu Rozmiar pliku: Brak jest na yoyogames Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: oryginalne z GM 7.0 Muzyka: brak Screeny: Tam gdzie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 po to są screeny aby je obejrzeć przed pobraniem gry... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jeju ta gra jest slaba jak catch the clown tuxman robi lepsze grafika okropna muzyki brak fabuly brak nic tu nie ma 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 po to są screeny aby je obejrzeć przed pobraniem gry... dry.gif No i można zobaczyć, wystarczy tylko kliknąć w link ;d A co do gry: Programowanie: Ja Hmm to tutaj coś trzeba było programować? trzy linijki na krzyż ;/ Grafika: oryginalne z GM 7.0 Lepiej zrobić własną kiczowatą. I co to za pełna wersja bez muzyki <_< W grę pograłem 30 sekund. Nic nie przykuwa gracza do gry. Do tego w "tutorialu" rozbił mnie tekst: (mniej więcej) "Backspace - restart poziomu. Używaj, gdy duch zaklinuje się na ścianie" :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 boże ! jakie dno... grafika 1/5 do dupy :/ muzyka BRAK Programowanie NO COMMENT... Fabuła ee a to ma jakąś fabułe :D Ogólna ocena = 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 łeeee powiem Ci że jestem gorszy od TuxMan'a ale uznam że moje gry są już lepsze... ale dam Ci 1.5/5 na zachętę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Myślałem , że grafika z gm jest właśnie po to by z niej korzystać... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 (mniej więcej) "Backspace - restart poziomu. Używaj, gdy duch zaklinuje się na ścianie" :oNo to niezłe.Nie umiał zrobić, żeby duch się nie zaklinował.Nic specjalnego.Diamenty, duchy, ściany to samo co zawsze w grach GMC.1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Myślałem , że grafika z gm jest właśnie po to by z niej korzystać... ? I dobrze, myślałeś, ale jak się widzi kolejny już raz tą samą grafikę z tak samo lipną rozgrywką, to naprawdę, lepsza już własna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Weeź co za żal, nie pokazuj się z takimi grami... dno, na dodatek na yoyogames. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 jeju ta gra jest slaba jak catch the clown tuxman robi lepsze uuuu,aż tak bardzo to mu wrzucać nie powinieneś ;/ a gry nie ściągam,bo po co? co ja,nie znam takich gierek na 2 minuty?(robienia,nie grania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ehh... napisal bym "glupie 1/5" ale dzisiaj sie czuje hojny wiec powiem gra nie wciaga ale widac starania... gra nie szpanuje grafika, ale tez nia nie podnieca... gra nie jest wogole ciekawa al enie zasluguje na 1/5... gra nie zasługuje na 1/5 lecz zasluguje na: 1.1/5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok gra jest do kitu chodz widac starania wiec masz + odemnie jednak nie da sie dac 1.1 wiec zaokragle, nie bede pisal oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi