Xedom Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Tytuł: Farmer (nazwa robocza) Gatunek: Symulator Opis: Byl sobie raz pewien farmer, który marzył o mieszkaniu na wyspie. Kiedy nadarzyła się okazja, zamieszkał na wyspie i musiał kupić farmę... Autorzy: Programowanie: xedom Fabuła: gra Harvest Moon Grafika: gra Harvest Moon+ kilka przerobionych Muzyka: Harvest Moon (gnysek, czy w Farmerze Franie jest muzyka z Harvest Moona? Bo z FF przekopiowałem) Screeny: Nie ma screenów, bo dysk na kompie mam popsuty, wrzucę jak naprawię (co jest pewne) PS. Przepraszam jeszcze raz za screeny Zero screenów, zero tolerancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 za wiele do oceniania to nie ma -_- Nie ma screenów, bo dysk na kompie mam popsuty To w jaki sposób korzystasz teraz z komputera? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Heh. Pewnie nie masz programu do robienia screenów, tak mi przykro ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Raczej guzika PrntScrn :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 zaczyna sie... 'robie gre o *cukierku*' i to wszystko... prosimy wiecej takich zapowiedzi !!!! *wstaw byle jaki rzeczownik* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 To w jaki sposób korzystasz teraz z komputera? ;o Jestem u kolegi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 kolejny amatorski projekt harvest moona ktory upadnie po tygodniu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jestem u kolegi :/ To zrób screena u kolegi :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 sirluki: moze jego kolega nie ma programu do robienia screenów? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 i przycisk PrtSc mu odpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 To pisz zapowiedzi u siebie. Zapowiedź musi być pełna i konkretna, a nie żadne popierdółki. Zresztą, opis za krótki jak na zapowiedź, co nam z takiego opisu. Do tego brak screenów... niby co mamy tutaj oceniać. Nazwę? Temat zamykam. Jeżeli zapowiedź przerobisz na porządną, konkretną, z rozbudowanym opisem i screenami to można będzie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi