Feynorn Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Od czasu do czasu trafia się fajna. Zdarzają się anomalie, ale nie wśród gimnazjalistek, bo zawsze są takie same. Trzeba przeżyć ten wiek i dotrwać do liceum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ja jestem zły połowę wakacji spędziłem na południu Niemiec i sierpień zleciał mi jak z ch... strzelił i podobno teraz najgorszy rok przede mną (trzecia klasa gim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Eee tam ja się ciesze że idę do 3 gim. W szkole to z kumplami już w 2 gim bylismy koxy, a teraz to już wogule xD. Najbardziej to obawiam się czy dam rade wygrać jakąś olimpiade... Od tego zależy czy pójdę do najlepszej szkoły w mieście + klasa informatyczno- matematyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W szkole to z kumplami już w 2 gim bylismy koxy, a teraz to już wogule xD Be proud of it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Eee tam ja się ciesze że idę do 3 gim. W szkole to z kumplami już w 2 gim bylismy koxy, a teraz to już wogule xD. Najbardziej to obawiam się czy dam rade wygrać jakąś olimpiade... Od tego zależy czy pójdę do najlepszej szkoły w mieście + klasa informatyczno- matematyczna. JOŁ! Ok żeby nie było że spamuje. Gdyby nie wstawanie tak rano to szkoła mogłaby być wporzo. Jak Kamrat rzekł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 trzeba zaliczyć jakąś dziewczynę. (Chyba wiecie o co chodzi) xD Do dziś żałuję, że tak zrobiłem jak Ty chcesz ;p . A zresztą, ja tam nie narzekam, bo wolę już wstawać rano i chodzić do szkoły niż się nudzić w domu i spać do południa xd . Chociaż, zobaczy się, teraz liceum. Byle szybko zleciało, ale z tego co się zapowiada, to będzie świetnie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Do dziś żałuję, że tak zrobiłem jak Ty chcesz ;p . A zresztą, ja tam nie narzekam, bo wolę już wstawać rano i chodzić do szkoły niż się nudzić w domu i spać do południa xd . Chociaż, zobaczy się, teraz liceum. Byle szybko zleciało, ale z tego co się zapowiada, to będzie świetnie xd . Trele morele. Ja muszę wstawać o szóstej, aby nażreć się i do szkoły autobusem na drugi koniec miasta, takie gimnazjum sobie wybrałem :blink: Do tego codziennie wyzwiska, popychanki i bijatyki w moją stronę. Jednym słowem "apokalipsa"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Do tego codziennie wyzwiska, popychanki i bijatyki w moją stronę. Jednym słowem "apokalipsa"... Spójrz na to z innej strony: takie gimnazjum sobie wybrałem :blink: :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czuje sie okropnie, mdli mnie na samą myśl że bede mial dalej do szkoly wiecej uczenia i lekcji, i ze znowu bede musial wytrzymać cały rok szkolny do następnych wakacji. I jeszcze te powalone zebrania, KOSZMAR :ranting2: :censored: :angry: Oj doskonale cię rozumiem... Zamiast 10 minut drogi piechotą do gimnazjum będę miał 40 minut drogi tramwajem z 2 przesiadkami i korkami w centrum :/ Co do uczenia więcej. Ja w tej szkole nie wytrzymam. Ciekawe czy najpierw mnie wywalą czym sam zmienię szkołę. Trochę przegiąłem z wyborem liceum :/ Jeden jedyny plus: Mam po prostu zaj..istą klasę :D Jeszcze się rok szkolny nie zaczął a już klasy E i F w 90% totalne zgranie :D Ja mam najgorzej. Będę w drugiej gimnazjum, a jeszcze żadnego dodatkowego języka poza angielskim się nie uczę. :mellow: Mam nadzieję, że w tym roku nam nie wprowadzą czegoś takiego. ;p Poza tym spoko. Lol? A to coś nadzwyczajnego? Ja dopiero teraz w pierwszej liceum będę miał drugi język :P Hiszpański sobie wybrałem ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 O widze ktoś wkońcu z Warszawy, w sumie ja 60 km ale nic nie szkodzi nawiązać znajomości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 O widze ktoś wkońcu z Warszawy, w sumie ja 60 km ale nic nie szkodzi nawiązać znajomości :) Ja też z Warszawy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja też z Warszawy :twisted: A ja nie jestem z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja mam najlepiej bo szkołę mam na drugiej stronie ulicy - 1 min drogi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Nowa szkoła ( króla XD ) - nowe znajomości. Pierwszy semestr będzie niepewny, a poźniej już z górki. Chcę mieć tylko za sobą bieg na 1500m i (parę innych sprawdzianów XD) potem już luz. Z resztą przedmiotów nie będę miał problemów. Jedna rzecz tylko mnie martwi: 8 godzin informatyki w jednym dniu. Kupię sobie okulary słoneczne, żeby mnie nie raziło w oczy + 2 kilo marchewek (witamina A na oczy jest dobra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Matthew Oo jednego dnia dzień informatyczny xD. Btw. ja mam szkołę za płotem i nie narzekam wychodzę do szkoły jak jest dzwonek (mam bramkę z mojego podwórka na szkolne) no i gicior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja się cieszę lecz mi się znudzi w końcu ;p I popieram kamrata z tym wstawaniem. Grabarz: 1 kl. gimnazjum zleci ci bardzo szybko,tylko jak będzie śmiesznie to pewnie kilka osób odpadnie ;p (chodzi o odwalanie) Z resztą,nie mam jeszcze nawet książek a jutro już szkoła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 @Matthew: To masz wporzo dzień, też bym tak chciał. Zresztą, jak są monitory LCD z dobrze ustawioną jasnością, to oczy Cię boleć nie będą, gorzej z CRT. Jeżeli Cię będą oczy boleć, to wtedy trzeba się wyposażyć w specjalne okulary z powłoką antyrefleksyjną, oczy się wtedy mniej męczą, no i ewentualnie możesz łykać jakieś specyfiki odżywiające oczy z luteiną i beta-karotenem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Z resztą,nie mam jeszcze nawet książek a jutro już szkoła... Nie wiem, u mnie nie potrzeba książek na rozpoczęcie. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja tam mam już zakupione książki, ale znając życie i tak ich nawet używać nie będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A ja sobie obiecałem, że w tym roku będę się uczył! :< (jak zwykle) PS: Jest jakieś lekarstwo/sposób na lenistwo? Bardzo by mi to pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 @up: jest, kurator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitTive Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No i to już jutro, nawet się nie zorientowałem jak to zleciało. Trzeba będzie rano wstać, zająć ławkę a z tym czuję ,że będą problemy i przeżyć ten rok jak każdy inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ta i co semestralne liczenie że wychowawczyni nie będzie mieszał men z women bo te mimo iż zazwyczaj dobrze się uczą nie dają ściągać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja i tak najbardziej mam w glowie zajmowanie lawek. Pamietam w gimn jak pozajmowali na matmie to jednemu krew kapala z reki, tak przez drzwi szli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 U nas mamy wyznaczone miejsca. Na 1 dzień trzeba stać 1 w kolejce, żeby zająć najlepsze ławki, bo potem już jest za późno... Mam pytanko czy ktoś ze Szczecina chodzi do Szkoły Podstawowej nr. 62 / Gimnazjum nr 19 Aleksandra Omieczyńskiego? EDIT: Może jak rok szkolny się zacznie gnysek będzie miał dobry humor i zrobi coś grzecznym osobom z warnami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Grabarz: Tak, ktoś chodzi. A raczej pójdzie. Pedofile zaczną cię szukać. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Kurde, ja też sobie musze dobre miejsce zająć, tam gdzie zawsze siedziałem tylko nie w drugim semestrze 2 kl. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A ja nie jestem z Warszawy A ja może niedługo będę Warszawsiokiem. Śmiać się czy płakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Heh, to już jutro. :P Dam radę! (prawda?) :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jeje, to już dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi