Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No jeszcze 2 dni kochani użytkownicy i większość z Was pójdzie do szkoły. Jak się z tym czujecie? Hahahahaha... Ale jestem wredny. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja się przez drugą połowę wakacji nudziłem w domu, więc nawet się cieszę, że już pójdę do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 I to się nazywa dobra postawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ale jestem wredny Nom. Jestes. Nawet bardzo. A tak serio: W sumie to sie ciesze - spotkam sie z kumplami (i kolezankami :D) po ponad 2 miesiacach. Mam tylko nadzieje ze nie bedziemy miec jakichs beznadziejnych belfrow. A poza tym jeszcze dochodzi informatyka (nareszcie). Znowu (jak w 4 klasie podstawowki) bedziemy sie pewnie uczyc jak obsluzyc painta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja bym sobie pochodzil do szkoly tak do grudnia a pozniej wolne znow xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Znowu (jak w 4 klasie podstawowki) bedziemy sie pewnie uczyc jak obsluzyc painta :P Za to ja pewnie nie będę miał znowu przez cały rok sprawdzianów z tego przedmiotu :P W tamtym roku doszedłem do finału Małopolskiego Konkursu Informatycznego, więc moja nauczycielka nie ma nawet z czego mnie pytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A ja tam bym chciał iść znowu do szkoły ;/ Hahahahaha... Ale jestem wredny. hmm a jak Ci minęły wakacje Ranmusku? Odpocząłeś sobie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Przez całe wakacje wstawałem o 11-12 godzinie. Opierdzielanie się w domu. Nic nie robienie jest wporzo. ;[ A teraz do szkoły. Dłuższe wakacje plox ]; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 hmm a jak Ci minęły wakacje Ranmusku? Odpocząłeś sobie? :P haha OWN3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ramnus ma humor widze :D Mam dość już tej pracy :P Wreszcie szkoła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 szkoła to menda. ale sie ciesze bo poznam duzo nowych osób ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A ja jeszcze nie mam kupionych żadnych ćwiczeń i podręczników :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @Zhychu - to nie masz roczku ale 6 lat, tak? hahahahaha! a ja sie bede gapil na torturwane dzieci w szkole w polsce kiedy ja se bede jeszcze 3 tygodnie siedzial przed kompem!!! Buhahahahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W tamtym roku to kupowałem książki w listopadzie. A do religii wogule nie kupiłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W tamtym roku to kupowałem książki w listopadzie. A do religii wogule nie kupiłem xD heh, ja Jeżeli byłem w szkole, to nosiłem w plecaku 2 zeszyty i czasem (jak był francuski) jedną książkę ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A ja w ogóle spaliłem książki zanim jeszcze je kupiłem :} Ja się cieszę na powrót do szkoły bo miałem strasznie skwaszone wakacje, ot co. No i nowa szkoła (LO), nowi ludzie, dla mnie great. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @poxipol: nie to taka zmyła dla klejów. a ja mam juz zeszyty... ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Mi tam wszystko jedno czy wakacje czy szoła ;/ i tu i tam nudy. No może trochę lepsza szkoła, bo chociaż coś mam do roboty a i w tenisa stołowego sobie pogram w którego nie grałem od 2 miesiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 a ja mam wakacje przez bliżej nieokreslone pare lat ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 hmm a jak Ci minęły wakacje Ranmusku? Odpocząłeś sobie? :PA normalnie, niestety w te wakacje nie wziąłem urlopu. Poza tym nie mogę się doczekać września, bo ten miesiąc może się okazać dla mnie dosłownie zwrotem o 180 stopni (w pozytywnym sensie ofkoz). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 a ja mam wakacje przez bliżej nieokreslone pare lat ;D Do cosinusa miałeś śmigać ;) Ranmus: Pewnie jakimś prezesinom lub innym kierowniczkiem będziesz? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No jeszcze 2 dni kochani użytkownicy i większość z Was pójdzie do szkoły. Jak się z tym czujecie? Hahahahaha... Ale jestem wredny. :twisted: a mi został jeszcze jeden cały miesiąc wakacji >DD a zaczęły mi się jakieś 4 mechy temu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 a ja mam jeszcze miesiąc wakacji buhahahah! a wy się męczcie buhaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Do cosinusa miałeś śmigać ;) Ranmus: Pewnie jakimś prezesinom lub innym kierowniczkiem będziesz? ;d no śmigne, ale cosinus to wakacje w sumie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 za 2 dni zobacze globiego na żywo ;-o a tak poza tym - szkoła szkołą, gdyby nie wczesne wstawanie to by było git. w szkole przede wszystkim to ja się opie*dalam B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitTive Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Szkoła cieszyć się, czy nie? W domu miałem co robić, a teraz czeka mnie trudny rok więc... chyba w poniedziałek w ogóle nie wstanę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 eh ja sie z jednej strony ciesze a z drugiej nie. Eh ta 1 gimnazjum mnie czeka :) z jednej strony więcej kumpli itd a z drugiej...francuski? ja się zabije już niemca wolałem...no cóż takie życie. Ja myśle że 1 semestr szybko zleci potem ferie 2 semestr i gitara. Jakoś to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 a z drugiej...francuski? Prosty język, będzie dobrze :D Jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz do mnie, to z chęcią pomogę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 francuski jest nawet w porządku, niemiecki to masakra. ich rauche ganja gern denn ich habe kopfshmerzen. yoyoyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ja mam niemiecki a wlasnie wolalbym francuski :o Ale ani jeden ani drugi mi sie nie przyda - ucze sie niemca wylacznie z przymusu i po miesiacu zapominam - byleby dostac dobra ocene ;p mozna powiedziec ze go nie cierpie ;/. Z angielskim inaczej tutaj jest już o wiele lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi