Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 nie pisz ze wii {tuwpiszsobienazwe} sa zle. Owszem, na początku nie są, są zaje***te, ale później robią się nudne... potem jeszcze bardziej nudne... a później się kurzą. Chyba, że możesz w nie grać w multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Wolfenstein 3D. Catacomb a nie wolfenstein. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Catacomb a nie wolfenstein. Idąc dalej możemy jeszcze wymienić Hover Tank 3D. Parę miesięcy wcześniej niż Catacomb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja jestem prawdziwym graczem, bo wyciągam 120 sekund w sapera na ekspercie. A co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Widziałem na żywo! Respect! Woock to człowiek maszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A ja jestem mistrzem w Ponga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A ja lubie Catch the Beat. More cats, more more cats! Anyway, jestem prawdziwym graczem bo raz pokonalem Woocka w Tetrisa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A ja jestem prawdziwym graczem. Moja kariera zaczęła się od piłowania na amidze :) Jestem prawdziwym graczem ponieważ: i pwn n00bs (as medic and spy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 P0WN3D! Ja wymiatam ostatnio Sniperem, ale dalej zbieram na swoja gre :) Heh, wzielem sie schowalem w ghost barrelach i strzelalem wszystkich po kolei, 5 achivmentow koledze zdobylem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja pocinam sobie ostatnio w The Guild 2 :P nie wiem jak wy ale ja uwielbiam gry ekonomiczne, lubię i te prostsze gdzie jest dużo oglądania i te rozbudowane, gdzie nie daje wytchnąć mojej myszce :D FPS'y mnie nie kręcą chociaż moją pierwszą grą był Wolfenstein 3D a najbardziej w pamięć mi zapadło Call of Duty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja ostatnio pocinałem w Unreala 1 a wy nie O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja ostatnio pocinałem w Unreala 1 a wy nie O! kupa prawda! Ja grałem! Ostatnio chyba się zakochałem w gothicu dwójce. Nie ma to jak bicie smoka patelnią* *:http://pl.youtube.com/watch?v=rJR3nq2aTWM 3:40 minuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jakbyście byli prawdziwymi graczami, to byście sobie zrobili coś takiego: http://grrr.pl/2009/01/25/topster-top-10-t...motywem-z-gier/ (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja jestę tró gracz bo gram w Dwarf Fortress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja jestem dlatego, że większość mojego dziennego czasu spędzam na forum.gmclan.org :D, i przy książkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja jestem dlatego, że większość mojego dziennego czasu spędzam na forum.gmclan.org biggrin.gif, i przy książkach To się nie nazywa gracz, tylko no-life. Ja jestę tró gracz bo gram w Dwarf Fortress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jestem jeszcze prawdziwszym graczem, bo na saperowym ekspercie osiągnąłem czas 109 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Moja mama to w 90 by skonczyla :) Ja koncze w 158. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 To się nie nazywa gracz, tylko no-life. Ale...przecież...jest zima...no i...na dworzu zimno...więc nudzi mi się...i siedzę tu...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Więc jesteś no-life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Więc jesteś no-life. Ale gdzie mam iść w te zimno :P, w lato jest inaczej ;], jak jest tyle lekcji to nawet na dwór chęć odbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 i co tylko na gmclanie siedzisz ?:P to chociaż zacznij jakiś work-out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Jest pełno możliwości. Z dziewczyną do kina, z kumplami na pizzę, z młodszym rodzeństwem na sanki, cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Z kumplami to na piwo się chodzi, a nie na pizzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie siedzę tylko na GMClanie, tylko jak nie mam co robić, a zalogowany jestem, jak robie lekcje, i czasem coś napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Z dziewczyną kumplami Game Maker Ahaha ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Powinieneś, wg forum, dodać: "ić rób gry" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Z kumplami to na piwo się chodzi, a nie na pizzę :) On ma 13 lat, to nie będę go namawiał do piwa ;p . Wiesz ile czasu mi zajęło wymyślenie co można robić gdy nie można mówić o piciu ): ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi