-[PhariseuS]- Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Proponuję wreszcie jakieś spotkanie w realu - może w przyszłe wakacje zorganizujemy zlot? Może pole namiotowe jakieś, może tylko na 1 dzień... Byłby ktoś chętny? Ja z SLy-em możemy przyjąć Was wszystkich w Krakowie, choć np. dla Murzynów może być to nie lada wyczyn turystyczny... dla ułatwienia ankieta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 A se organizujcie, ja nie przyjadę, bo nie mam czasu na takie pierdoły (oraz ze wzgledu na roznice wiekowe)... w wakacje czeka mnie ciężka praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Jak znam życie to pomysł padnie przed wakacjami :P Ale jak coś to mogę się pojawić w Krakowie bądź Warszawie. Najbliżej mam do Lublina :D Ranma@ A jak byśmy się pojawili u Ciebie w mieście? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Najlepiej w Trójmieście, bo mi najbliżej, ale jak zadecydujecie inaczej spróbuję się ustosunkować. No chyba, że wyjadę do Anglii, to wtedy na zjazd kasy nie będe miał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 A ja nie przyjade, nie mam czasu ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Ranma@ A jak byśmy się pojawili u Ciebie w mieście? :]No to już lepiej, bo Szczecinie mieszkamy ja i Borek. ;) Zauważ tylko jedną rzecz, wakacje były 2 miesiące temu, do kolejnych jest 8 i już jest planowane spotkanie. Czy to nie za wcześnie? Dużo osób nie wie jaką będzie miała sytuację, więc nie ma się po co deklarować, dlatego też napisałem swoje aktualne stanowisko. Takie rzeczy to się w maju planuje a nie październiku. Szkoła zaczęła wam doskwierać czy jak? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Do Lublina to może i bym przyjechał, do dalszych miast nie wiem :P Ale w sumie to 'kolebką' polskiej sceny GM jest Świdnik, więc czemu nie tam? :lol: Inna sprawa, że też nie spodziewam się, że coś z tego wyjdzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Zróbmy w zielonej, to napewno przyjde ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 To ja proponuje zrobić zlot w Nowym Jorku. Każdy z nas będzie miał praktycznie taką samą odległość do przebycia, więc jest sprawiedliość. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Sasasasa... mi by odpowiadało również 3miasto, gdyż co roku jeżdzę na deski do Chałup... a dlaczego planuję tak wcześnie? Żeby było dużo czasu do ustosunkowania swoich innych planów do tego zlotu :P Ranma, przecież nie masz wcale tak daleko do Trójmiasta, i jest tam co zwiedzać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Hehe Pietrus ja mogę się z tobą spotkać :P Też mam blisko do zielonej góry ;D Reszta miast za daleko :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Można by znaleść takie miasto do kturego każdy ma mniejwięcej tą samą droge :P Jakby Tymon by wyruszył to ja z nim na gape :P BTW. jest ktoś z Łodzi ? Bo do Łodzi jest ( chyba ) równa droga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Z zielonej do krakowa nie jest aż tak daleko, więc skąd moge wiedzieć czy w następne wakacje się nie wybiore? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Macie kłopoty :P To robimy zlot na GMczacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Mi najbliżej do Lublina, ale i tak nie wiem czy na takie coś przyjdę. Chyba zlot na czacie, to nalepszy pomysł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 @Beczo: Z Łodzi to Sadam bodajże i on też chyba miał plany jakiegoś spotkania GMCLANowców xD . Ja się podpisuję obydwoma łapami pod Maximala. Zlot na czacie to najlepszy pomysł. Ja bym nigdzie nie przyjechał, bo po pierwsze nie mam ochoty, a po drugie, wszędzie daleko. Gdyby to była Częstochowa, to moze i bym się zastanowił, ale tak, to nie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Właśnie! Częstochowa! Zobaczymy się przy okazji pielgrzymki! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Taaa, zlot pod Jasną Górą xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Najlepiej pod Mokrym zjazd.Wtedy by wszyscy widzieli tą 'technologie' xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 @Marmot kochany ( xD ) świstaku to może Sadam reaktywuje swą myśl :P ? @Woock kiedy najbliższa pielgrzymka :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Najlepiej w stolicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Woock ma racje - jak chcecie zjeżdżać do korzeni to do Świdnika jedźcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 ŚWIDNIK 101 głosów? xD Czy ja o czymś nie wiem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Tymon, tam jest napisane -101 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Teraz jest -99 xD . @Marmot kochany ( xD ) świstaku to może Sadam reaktywuje swą myśl ? KUR*A MAĆ! W ryja byś nie chciał xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Ej jaki -101 ?? Jest - 100 xDDD Poza tym mam nową koncepcje :P Odrazu w burdelu xD ( Marmot by był zadowolony xD ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Taa, zróbmy w burdelu Beczo. Odrazu będziemy mieli sporo atrakcji xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 ŚWIDNIK [ -99 ] [125.32%] Szczecin [ 2 ] [-2.53%] Łódź [ 1 ] [-1.27%] Warszawa [ 1 ] [-1.27%] Poznań [ 1 ] [-1.27%] Katowice [ 1 ] [-1.27%] Wrocław [ 3 ] [-3.80%] Kraków [ 4 ] [-5.06%] Rzeszów [ 0 ] [0.00%] Zielona Góra [ 2 ] [-2.53%] Gorzów Wielkopolski [ 0 ] [0.00%] Kielce [ 0 ] [0.00%] Lublin [ 3 ] [-3.80%] Białystok [ 0 ] [0.00%] Olsztyn [ 0 ] [0.00%] Opole [ 0 ] [0.00%] Trójmiasto [ 2 ] [-2.53%] Inne (wpisz w temacie) [ 0 ] [0.00%] LOL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Ktoś se jaja robi xD Przedchwilą było -100 a teraz -99 ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Tymon, tam jest napisane -101 :PTymon miał rację, wcześniej nie było tam tego minusa. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi