Rewlisz Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mam kilka plików muzycznych i chcę je kolejno odtwarzać. Muzyczki znajdują się w tablicy. Wiem jak odtwarzać pozycję z tablicy, ale nie wiem jak sprawdzać czy ta pozycja się skończyła. Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 sound_play( tablica[ 5 ] ) if ( sound_isplaying( tablica[ 5 ] ) == false )) show_message('odtwarzanie zakończone' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy mógłbyś poprawić błąd ortograficzny w tytule tematu zanim wstawię Ci warna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=108 @UP: gnysek, a od kiedy użytkownik może san zmieniać nazwę tematu? :huh: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nie ma opcji pełnej edycji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie, jedynie można zamknąć temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dziwne, powinna być opcja edycji tematu przy edycji pierwszego posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi