max1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czy kotś z uprzejmych forumowiczów ma w posiadaniu grafiki budynków w irackim stylu (piaszczysty kolor, kilka okien i drzwi) ?? Za pomoc z góry dzięki! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja mam, http://www.atlastours.net/iraq/mosul_houses.jpg BTW. Więcej info by się przydało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 no styl rzut i rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Coś na ten styl: link Chodzi mi o budynek w którym mogły by się pojawiać sylwetki żołnierzy np. w onach drzwiach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Coś na ten styl: link Chodzi mi o budynek w którym mogły by się pojawiać sylwetki żołnierzy np. w onach drzwiach itp. Ale jaki rzut i jaki rozmiar? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Widzisz, rzut z przodu, rozmiar - duże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Właśnie :D najlepiej 800x600 ale inne też mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi