Myśliwy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Hej wszystkim, to ja, Myślę że każdy mnie zna (ale sie rymło :D). Mam w planach nową grę, Blood Omega i to nie będzie taki kicz jak seria Najazd :P. Blood Omega będzie strzelanką typu "Kurka Wodna" ale w mrocznych klimatach. W tym temacie będę dodawał screeny z przebiegu prac nad grą. Jutro wrzucę jakieś screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mam w planach nową grę, Blood Omega Super... Jutro wrzucę jakieś screeny To nie trzeba było jutro założyć tego tematu? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 nie znam Cie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 YAY MYŚLIWY!! Szkoda, bo czekaliśmy wszyscy na Najazd 3 =/ YAY MYŚLIWY!! Szkoda, bo czekaliśmy wszyscy na Najazd 3 =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 nie znam Cie... Nie znasz Myśliwego? właśnie go poznałeś ;d Szkoda, bo czekaliśmy wszyscy na Najazd 3 =/ Ja tam nie czekałem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ja czekam na catch the clown: pokemon edition... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 @UP: lol XD najazd 1 i 2 ROXX chce 3 a nie jakieś Blood Omega ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ja juz grałem w najazd 3! jest super grafka 3d! jak z crysisa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zmiana planów Blood Omega bedzie top-down zaraz wrzuce screena :D Edit: Oto screen :) Grafika full paint, moja zrobiłem w 10 min :jezor:. Jeszcze troche niedorobione, do zrobienia jeszcze cienie, drzewa, krzaki, potworki, gracz itp. Zacząłem ją robić z 30 min temu, zrobione: menu (prawie całe), wybór trybu graficznego, full lub window :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jezu polowa zapisana w jpg w paincie, slaba jakosc do tego ta grafika gorsza niz w najazdzie 1 wole poczekac na nastepna gre tuxmana niz na to ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 W wrzuce w bmp jak ci tak zależy :boxed: . Screen 2: Screen 1 bmp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zacząłem ją robić z 30 min temu, zrobione: menu (prawie całe), wybór trybu graficznego, full lub window Zaczynasz tworzenie gry od menu i opcji :boxed: ? Powodzenia... A screen zbyt mało przedstawia, żeby można było coś o nim powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 zrobione: menu (prawie całe), wybór trybu graficznego, full lub windowI właśnie dlatego ta gra to będzie... o głupia. Kto normalny zaczyna tworzyć grę od menu i opcji '-.- W ogóle pozwolenie na taki temat jest bez sensu. Jakby każdy user dawał osobny temat, ze "jutro wrzucę screena nic nie przedstawiającego", to Valhalla byłaby pełna <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Grafika full paint, moja zrobiłem w 10 min tongue.gif. Widać. Na grę nie czekam,nie warto.koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Blood Omega będzie strzelanką typu "Kurka Wodna"kkthxbb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc, to ten rzut totalnie wyklucza grę typu Kurka Wodna imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc, to ten rzut totalnie wyklucza grę typu Kurka Wodna imho. Zmiana planów Blood Omega bedzie top-down zaraz wrzuce screena biggrin.gif Tak ciężko przeczytać cały temat? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Sądze, że gra będzie średniakiem, grafika jest słaba, jeśli jej nie zmienisz, to samym screenem, ludzie nie będą chciali, w nią zagrać. Takie pytanko: Te Najazdy to dobre gierki? Serio nie wiem, bo w nie nie grałem, jeśli dobre prosiłbym o linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mogłeś poczekać do publikacji to bym może ściągną a teraz nie masz co jej pokazywać chyba, że zmienisz wszystko w niej. To co widziałem nie ma klimatu grafika słaba jak na razie ale nie martw się nikt nie zrobi od razu Crysisa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Tu masz Najazd, a tu Najazd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Tu masz Najazd błędny adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dziś wieczorem zrobię nowe screeny, grafika raczej bedzie zmieniona, a robię ten temat na Valhalli, bo nie mam gdzie. Kiedyś był taki fajny dział "Zapowiedzi" zdaje się, czy coś takiego. Wracając do tematu, zrobiłem poruszanie się bohatera i strzelanie, poprawiłem trawę nieco, oraz domek ale to raczej będzie zmienione w finalnej wersji. A mówić czy gra jest fajna będziecie gdy zagracie. Gry po screenach się nie ocenia, tak samo jak książki po okładce, a w grach grafika nie jest najważniejsza, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Gry po screenach się nie ocenia, tak samo jak książki po okładce, a w grach grafika nie jest najważniejsza, no nie? Książki też się po czcionce nie ocenia - ale jak jest kiepsko dobrana, rozmazana i wygląda jakby drukowana była kurzym pazurem to kiepsko się taką książkę czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Eee? o co ci chodzi z tą czcionką, wolałbyś żebym napisał tytuł Arial'em, czy jak? Ta czcionka jest przynajmniej klimatyczna, a grafika później ją dogoni(mam nadzieję). Edit: Sorry dopiero teraz zakapowałem, że chodzi ci o grafikę :P, no mówię że będzie zmieniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Niby się nie ocenia, ale jeśli widać, że screen jest słaby to oznacza, że gra może być słaba, ale jeśli screen jest dobry może też oznaczać, że gra utrzyma taki poziom grafki, do końca i nie będzie niedociągnięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 grafike zawsze mozna zmienic, cos dodac, coś ujac, zripowac, albo zerznac z kogos... ;] ja ogolnie zachecam do robienia gier, gierek czy cos, bo jesli komus to sprawia frajde to spoko, nie? a jeszcze jesli ktos umie zrobic cos dobrego to screen to pokazac moze, ale nie musi. mam nadzieje ze to bedzie cos... nooo spoko ogolnie.. <marzyciel> ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nowy screen, chciałem wam pokazać jak postać się porusza i strzela, myślałem jak to pokazać na screenie, po długim namyśle doszedłem do wniosku że screen jest nieruchomy! :] i musiałem to zrobić tak: Ps. poprawiłem trawę i domek, teraz ma cień ale chyba i tak będzie zmieniony, co myślicie o domku? zrobiłem też strzelanie,może strzelać co 3 sekundy, nie za długo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Trawa nie pasuje do ulicy, ma za małą rozdzielczość i poprzednia mi się bardziej podobała. Cień nawet nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jak już dajesz cień, to daj go każdemu obiektowi w grze, nawet pociskom, bo obecnie głupio to wygląda. A co do trawy, to już taką samą widziałem, hmm ciekawe gdzie? ;o EDIT: hmm, jak myślicie, czy to ta sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ok, postaram się coś z tym cieniem wykombinować ale dałem go tak na próbę. Zostawić i zrobić na wszystkich obiektach, czy wywalić? @Up Ok,ok pożyczyłem sobie ale zmienie ;P było w dziale galeria wziąłem tylko tymczasowo, bo moja była wieśniacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi