mallo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 To źle czytasz. Umm... Gnysek ogląda teletubisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 To ja poproszę o almorę rysowaną w stylu retro (patrz. stasia SHI) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 proszę https://gmclan.org/up3604_6_almora2bit.html chyba ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Znowu rysujesz dla jaj traker : / E - FTW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Booo, nie podoba mi się ta moja Almora retro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Oto i retro Almora. większa: Ja poproszę ikonkę GMClanu, która pokonywa na pięści ikonki Wikipedii i Googla, a także Gadu-Gadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 https://gmclan.org/up3604_6_cw.html ja znowu poproszę kucyka, z różowym ogonkiem i siedzącego na nim Ranmusa, który w rękach trzyma tarczę i pikę oraz wrzeszczy, THIS IS GMCLAN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Trakewr znowu dla jaj robisz, wiec pozwolilem sam sobie wstawic. Do tego tematu nie nalezysz. sry. Poprosze sok jabłkowy o smaku pomarańczy, ze świeżych porzeczek. Tymbark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Teraz narysujcie przykład broni masowego rażenia zrobionego z tysiąca zwierząt futerkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 A ja chcę gnyska podobnego do Tymona z uszami Ranmusa i z dziesięcioma skarpetkami w tyłku, oraz z nogami długimi na 10 metrów i jajkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Chcę Nikasa (Znikasa) w świecie astralnym razem z czterema koniami (końmi?) Apokalipsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 http://img40.imageshack.us/i/nowyobrazmapabitowa2s.png Chcę moto-arbuza do podróży międzyczasowych z podziałką na PsichiXlecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 https://gmclan.org/uploader/2321/motoarbuz.png hm... nie chcę mi się wymyślać. Oddaje głos komuś innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 To jak oddajesz głos to ja chcę ryboblina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Masz ty ryboblinie! Chcesz obrazek brata? Ja chcę Ranmusa który zabawia się kontem nikasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 sry za offtop Ja chcę Ranmusa który zabawia się kontem nikasa. doslownie? ja bym to chętnie narysował ale 2 powody mnie zatrzymują: 1. cenzura; 2. wylece z redakcji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sorry za off-top ale to chora wyobraźnia więc możesz to narysować bo to tylko zabawa a nie "obrazki które pokazują świętą prawdę.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja poproszę, muminki, które zjadają tinky winky, a w tle buka włchłania mallo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 GMTraker: Ranmus nie jest murzynem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A ja chce różowe Ferrari z kierownicą w kształcie banana i pomarańczową tapicerką zderzające się ze sraczkowatym maluchem ciężarowym z trójkątami zamiast kół. I niech to wszystko dzieje się w kościele ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Proszę - http://img268.imageshack.us/img268/8503/fe...arowymaluch.png a co do tego mallo - pierwszy wynik w Google (chyba o tego mallo chodziło :P) A ja chcę...Pedoszczura z koszulką "Jestem twoim ojcem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Rosół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja poproszę Platynę jedzącego Rosół (tak wiem że jestem nudny) GMClan atakowany przez nazistyczne odpady radioaktywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pawelnr1 - Chciałem pedoszczura a nie pedobeara :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pawelnr1 - Chciałem pedoszczura a nie pedobeara :( Rosół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ja chce tymona walczącego z sithami obok kościoła w którym chór śpiewa: "Bo ja tańczyć kce!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ja chcę zjazd Gear-Studio :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ech. Ten temat miał na celu rysowanie, a nie wycinanie i przerabianie zdjęć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Chciał Tymona więc odrysowałem jego twarz o.O Lepsze to niż królik z avataru <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Podejzewam ze to bylo do Pawelka i Phoenixa, a nie do ciebie Nobody : ) Twoj rysunek jest ladny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi