Grabarz Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 @Grabarz, jest do niczego!!! :) zaraz zrobie swoja wersje But, this is MS Paint powah!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ale metoda kopiuj wkej, nie jset fajna. Avatary nie zawsze wydaja odpowiednie emocje, trza nimi sie pobawic. Np. podoba mi sie ja eltix spowodowal ze moj kurczak celuje w tymcia :) zRiblem ten krok, do starych czarnobialych gierek :). tak naprawde chcialem oddac to wrazenie, ze to koniec swiata, ale nie chcialem aby bylo zbyt zywe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ale metoda kopiuj wkej, nie jset fajna. Avatary nie zawsze wydaja odpowiednie emocje, trza nimi sie pobawic. Np. podoba mi sie ja eltix spowodowal ze moj kurczak celuje w tymcia :) zRiblem ten krok, do starych czarnobialych gierek :). tak naprawde chcialem oddac to wrazenie, ze to koniec swiata, ale nie chcialem aby bylo zbyt zywe :) Small question: WAT DE F*K IZ DAT?? Co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja chcem PsychiXa uciekającego w swojej grze 2012(w mieście) przed kometami w kształcie katcz de klałn. Nad glową PsychiXa lata japantashe i śpiewa dobranocke mu. Krotka odpowiedz. Lepsze od twojego. Nie jestes cool bo uzwasz angielskiego, ja niestety jestem na to skazany az gdyz zapominam polskich slow. masz Bass. Ja chce Krowiozerczy zegar countdown, mowiacy Grabarzowi "nie jestes smieszny" stylem ZXboxa (:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Krotka odpowiedz. Lepsze od twojego. Nawet nie wiem o co chodzi na tych twoich rysunkach i nie widze na tych rysunkach powiązania z tym o PsichiXie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 otoz, ostatnio wypowiadasz sie tylko i wylacznie w grach i programach oraz w Valhalli, nie grales w PichiX the new force? stad twarz psychola. Wszyscy sobie wyobrazaja Stasia jako nerda (no offense to stasiu :) np komiks flaque) Stad spiewajace okulary. Teraz wytlumacz swoj obrazek, CO MA AVATAR YXE DO UCIEKAJACEGO Psichixa? Postacie trzeba przedstawic w pomyslowy sposob, np jak ja przedstawilem drobika, nawiazujac do kilkunastu ostatnich zdazen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Nie wiem co to ZX Style bo nie ma go w googlach ;d Chce! Tuxmana Bakającego ze swoimi przyjaciółmi pingwinami na dachu PoxiPola którego waleczny kurczak z avatara strzela w nich ;d (Ten post nie był śmieszny) ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Chcę Tuxmana podpisującego pakt o nieagresji ze stalinem, a w tle leci MiG z userami gmclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @Wojzax, kocham jak podsumowales moj dom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Sorry, musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 To teraz mój pomysł :D Trzecia część Maxa Payne'a :D Max Payne 3 Zrobiłem z nudów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Niby czemu nie ten, ludzie dają tu głupkowate obrazki, to ja też daję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Pomyślałem że mogło by sie to przyjąć więc tak... ktoś pisze jakiś chory wytwór wyobraźni taki jak: odrzutowy kalafior do drukowania czy hiper atomowy kibel kauczukowy. a osoba niżej musi narysować to co napisała osoba wyżej a pózniej podać jakies inne haslo biggrin.gif jak ktoś nie łapie to: JUzek: (obrazek przedstawiający hasło wyżej) (chore hasło) Stefan: (obrazek przedstawiający hasło wyżej) (chore hasło) itp. xd ok zaczynam: kolorowy arbuz do koszenia pięt Pierwsza strona tematu, post numer jeden. Wszystko jasne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 przepraszam za ten numer, ale wcześniej jakoś nie zrozumiałem tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To mi sie nie udalo, ale dlatego ze nie lubie rysowac Tuxmana. Ja chce Psihixa z burdelem na pulpicie. Ps Odswiezam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Chcę lody o smaku GMClanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a o to mój jamniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jamniczek smakuje jak lody? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mnie to bardziej parówę z uszami przypomina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Chcę, hmm kichający monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja chcę Borka pracującego nad Aliensami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A ja chce gnyska przepisującego almore na pascala xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja chce wkurzonych adminow jedzacych pasztet do rytmu "Bo do tanga trzeba dwojga" czy jak to tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ja chcę pingwina uciekającego na odrzutowym drzewie przed adminami w strojach milicji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A ja chce zobaczyć jakby wyglądało GTA IV gdyby zrobił je xxMichałxx ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Czy tylko ja uważam ten temat za bezsensowny i wielkie wysypisko beznadziejnych i żałosnych postów ? o_O A ty farkraj nie śmiej się z xxMichałxx bo większość twoich postów jest bardziej żałosna od jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Proszę: Ja chcę ranmusa, gnyska i tymona którzy tańczą, opowiadają kawały i żonglują arbuzami. A ranmusowi jeden arbuz wlatuje do buzi. To wszystko dzieje się na starożytnej arenie. Z tyłu widać jak byk i lew biegną na nich (administratorów). Na niebie jest ładna pogoda, i przylatują kosmiczne burgery. ADD:Ten temat jest głupi i bezsensowny, ale śmieszny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mogę sobie ten rysunek zarezerwować? Właśnie maluję. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jak rezerwujesz, to podaj następny temat, bo nudzi mi się :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi