Belcik Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 mam tlena i w nim gg i czasem samo mi się zmienia na niewidoczny i musze z powrotem dać na dostępny albo np teraz mi miga dostępny niedostępny :( co to jest i czy ktoś mi się włamał na gg na nr ? pomóżcie gadam z kimś a tu mi sie zmienia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a komputer masz od wczoraj? <_< Czasem gadu pa problemy z serwerem, i już tak będzie, tego się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ale to głupie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jak głupie, to najlepszym sposobem jest zaprzestanie korzystania z gg i wtedy będziesz miał kłopot z głowy ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No widzisz, inkasują kupę kasy z reklam a na serwery ich nie stać. ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 oszusty :( z babcią pisałem i nie dokończyłem rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Chcesz rozwiązać problem? To ich za sponsoruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Chcesz rozwiązać problem? To ich za sponsoruj. Przepiją... oszusty sad.gif z babcią pisałem i nie dokończyłem rozmowy No to widzę ze twoja babcia jest ProPcUser, szkoda że moja taka nie jest :(. Co do rozwiązania, proponuje Skype, sam często rozmawiam przez niego z krewnymi ;). Mikrofon nie jest drogi, sam kupiłem badziewie za 12zł bo kasy było mi szkoda i od półtora roku chodzi. EDIT: Jak często rozmawiasz to proponuję coś kupić lepszego niż gówno z Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Co do rozwiązania, proponuje Skype, sam często rozmawiam przez niego z krewnymi smile2.gif. Mikrofon nie jest drogi Ależ przez skype można także prowadzić rozmowy tekstowe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Aj czepiasz się ^^, można, ale również można zainwestować w to udogodnienie i chłopak usłyszy chropowaty głos babci xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 usłyszy tylko wtedy, jeśli babka posiada mikrofon, a w to wątpię ;o dlatego uważam, że w grę wchodzą tylko rozmowy tekstowe ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi