baca Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jest to w 100% zrobiony przezemnie system świateł i cieni do gier Plik dostępny na mojej stronie GameMaker.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ten "cień" nie zachowuje się jak cień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ciekawy przykład, no i efekt też dobry :) Całkiem przydatny, 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jest to w 100% zrobiony przezemnie system świateł i cieni do gier Plik dostępny na mojej stronie GameMaker.cba.pl Licencja: GPL LoL hahh wut? =DD Nie powinieneś dawać tego jako przykład. Celem licencji GNU GPL jest przekazanie użytkownikom czterech podstawowych wolności: wolność uruchamiania programu w dowolnym celu (wolność 0) wolność analizowania, jak program działa i dostosowywania go do swoich potrzeb (wolność 1) wolność rozpowszechniania niezmodyfikowanej kopii programu (wolność 2) wolność udoskonalania programu i publicznego rozpowszechniania własnych ulepszeń, dzięki czemu może z nich skorzystać cała społeczność (wolność 3). Jeżeli program nie gwarantuje użytkownikowi chociaż jednej z powyższych wolności, wówczas, według FSF, nie może być uznany za Wolne Oprogramowanie. A więc? :) A tak wogóle, nie mam gm7 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ehhh... GM 7, mozesz to dac w GM 6? Wtedy bym ocenił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 przepisałem na gm6 ale nie wiem czy będzie działać ponieważ nie mam zarejestrowanej wersji i presto nie testowałem https://gmclan.org/up2092_4_9f49754742.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Działa Dzieki ze ci sie chcialo a no przyklad fajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 WoW, myślałem, że jakieś gówno, a tu zaskoczenie :) Brawo. Doskonały efekt światła. Chyba se użyje w grze xD Szukałem takiego czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMrMinish Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Fajne! :D Wygląda jak Counter Strike 2D :P Bardzo ciekawe. Szczególnie, ze link już dawno nie działa. Warn - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mógłbym prosić o screeny, bo narazie nie mam dostępu do komputera? EDIT: lol dopiero teraz zauważyłem że temat jest z 2008r ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi