aaaaaa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Poszukuje teamu jestem grafikiem tutaj moje przykładowa praca aha i kilka grafik znajdziecie też w temacie GOTOWA GRAFIKA DO GRY WOJENNEJ Robie także animacje pracuje w programie do grafiki 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 W jakim programie tworzysz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A kogo to obchodzi?... ważne, że umie robić. :P PS: Przyznam, że ten 'oręż' jest troszkę dziwny. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 większego screena nie miałeś ? :0 może też w tym programie umiem robić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A kogo to obchodzi?... ważne, że umie robić. :P Mnie to obchodzi. Może to nie na temat ale z ciekawy jestem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Cinema 4d czekam nadal n a oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dołącz do PB Game Studios, Bagno na swoim osiedlu zgarnia każdego bezdomnego do swojego Teamu więc nie wiem czy będzie dla ciebie miejsce ;/ EDIT: A po jaką cholerę ci team? Gdybym ja tak umiał robić grafikę to bym już dawno zrobił sobie takiego Crysisa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Robisz też pixel-art, lub coś w stylu pixelków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 On daje Screenshota podczas robienia modelu i masz obrazek do GM'a, więc PixelArt nie będzie tak mu bardzo potrzebny :D EDIT: Patrz EDIT: http://forum.c4d-pl.org/viewtopic.php?t=4209 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zależy jaki kto ma styl, u mnie w grze właśnie jest pixel-art (chyba) i nie będzie pasowała jakaś inna graficzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No tak... zgodzę się z tobą... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pracka ładna tylko muszę się przyczepić do mapowania skały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja potrzebuję grafika. Odezwij się na gg: 4533113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie interesują mnie pojedyncze osoby to nie jest temat zrobie grafike za zamówienie Ja szukam teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ja mam team (dwie osoby) i przydał by sie grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 muszę się przyczepić do mapowania skały. Hehe, też tak sądzę ;D Mogłeś chociaż bump'a dodać do skały, bo ta skała jakaś taka za płaska :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Bumb na skale jest !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pewnie Konradowi chodziło o displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Oferta nadal aktualna tylko że szukam dobrego teamu który współpracuje a nie takich teamu w których byłem wcześniej i wszyscy się sprzeczali aha i prosiłbym (jesli dostane oferte) o gre danego teamu żeby zobaczyć na jakim poziomie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 odezwij się do borka, może cię przyjmie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 o wątpie czekam nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja też szukam teamu, wszyscy na GMclanie wiedzą co umiem a mimo to dupa blada jest :P (w tym głównie grafika 2D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 jak nikt nie chce mnie przyjąć to trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja! Tylko programuje w GML, co oznacza, że wydajność będzie mała... A i czy twoja grafika jest płatna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 skoro szuka teamu, to pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No to jeśli się zgodzisz, to witaj w Teamie :) Kontakt gg:1224801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jeśli wciąż poszukujesz teamu to wal do mnie na GG: 8301129. Poszukuje właśnie grafika do większego projektu :) Też tworzę w 3D ale bym chyba ze 3 lata te grę robił jakbym miał sam robić wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomtrader Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Może będziesz zainteresowany naszym teamem http://www.bitterglory.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi