Belcik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Tytuł:ugaczaka Gatunek:symulator bojowy Opis: demo gry z gatunku symulator bojowy z elementami rpg i bilarda. walczymy o przetrwanie na wyspie z krfiozerczymi kanibalami Download: https://gmclan.org/up993_4_ugaczaka.html Rozmiar pliku: 3,90kb sterowanie: strzałki i mysz Autorzy: Programowanie: TYLKO JA Fabuła: TYLKO JA Grafika: TYLKO JA Muzyka: TYLKO JA Screeny: http://img367.imageshack.us/img367/1972/walkafi1.png UWAGA:PAREENTAL ADVISTORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 "Błędne Archiwum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Błędne archiwum. Czekam na upload do 20, później konsekwencje. PAREENTAL ADVISTORY 1. "Parent" pisze się przez jedno "e". 2. "Advisory", nie "advistory". 3. Czy wiesz, że "Parental Advistory" znaczy "kontrola rodzicielska"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 sory ale mam problem z upem więc daje z sendspace: http://www.sendspace.com/file/ny57f1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 strasznie schizofremiczna gra. nabiłem 67 punktów :-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Lepszy gniot niż poprzedni :) 70 punktów :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 gniot? a ty coś pokazałeś? nawet gniota? to dopiero początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Postarałbyś się, bo to nie jest konkurs na 2 godziny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Głupia, debilna, idiotyczna, bezsensowna, niegrywalna, słaba, nudna, nieciekawa, denerwująca, i, jak to nazwał propaganja "schizofreniczna" gierka. Ale w przeciwieństwie do poprzedniej zasługuje chociaż na te 2 ... Gra tworzona mniej niż tydzień nie powinna być w ogóle pokazywana... Edit: Zawsze uważałem ten zwrot za głupi, ale teraz się "przełamię". żal.pl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no ale nie mówcie że muzyka i dźwięki nie kozaczą ;D dojechałem do 90 pkt i sie zaczeło ciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Tytuł:ugaczaka Oh my god!?! Gatunek:symulator bojowy Symulator? Bojowy? elementami rpg i bilarda Widzisz tu coś z rpg? A z bilarda? Ja bynajmniej widze tu tylko strzelanie z kul bilardowych. Muzyka: TYLKO JA Ty ją nagrałeś? O to masz talent, rzeczywiście. W końcu TYLKO TY ją robiłeś PAREENTAL ADVISTORY omg...bez komentarza poprostu brak mi słów ocena końcowa 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Musisz jeszcze popracować nad tą grą . 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 UWAGA:PAREENTAL ADVISTORY przestań ciągle gadać że gra od osiemnastu lat albo za zgodą rodziców sam nie masz osiemnastu lat i nie myśl że każdy niepełnoletni użytkownik będzie się pytał rodziców czy może zagrać w tą "grę" a co do gry to grafika: 2/5 jakoś w grze nie widze nic w rpg ocena końcowa 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 o lol :boxed: no brak mi słów. 2/5 . Ale grafika wręcz mnie "gryzła" ze złości, że taka kiczowata. tytuł i gatunek to, że tak ujmę porażka. I te zastrzeżenia wiekowe :D :lol2: 2/5 - radził bym popracować nad tą grą, ponieważ potrzebuje długiej rekonwalecencji i dobrego grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 "Sorry, the free service is at full capacity." :( mam tak za każdym razem, i ciągle muszę czekać kolejną minutę Może byś zuploadował ponownie na gmclanowego uploadera <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 up: mam tak samo:/ można jakoś pobrać tą gre? nie moge sie doczekać aż w nią zagram :P zapowiada sie krfafa jadka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To ma być gra? OMG to jest jeszcze gorsze od mojej gry Death of desert <_< 1/5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 up: mam tak samo:/ można jakoś pobrać tą gre? nie moge sie doczekać aż w nią zagram :P zapowiada sie krfafa jadka :] 2 link w 1 poście działa. sam z niego sciagalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 2 link w 1 poście działa. sam z niego sciagalem Widocznie nie wszystkim ;/ Odczekuję swoje 60 sekund, klikam ugaczaka.exe i powrót do odliczania i tak w kółko ;/ GMclanowy uploader plaxx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 nie wiem co wy chcecie od tej gry, niedopracowana ale strasznie śmiechowa jak na mnie ;D szczególnie jak na mapie jest dużo bil i sie wali z nich jak shotgunem https://gmclan.org/up993_4_ugaczaka.html poswiece sie, dla tych co nie moga sciagnac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To jest chore ! 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 poswiece sie, dla tych co nie moga sciagnac Yeah, dzięki Propa ;) A gierka? Napewno lepsza niż ostatnia, ale i tak słabiutko. Znowu ciekawe 'combosy' ( :huh: ) no i to połączenie rpg-a z bilardem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Nie moge pobrac bo limit wykorzystancy czy cos O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Misiek-gm: https://gmclan.org/up993_4_ugaczaka.html Trzy posty nad Twoim, Propa podał dobry linka do uploadera... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Sory lenin nie czytalem wszytskich postow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 na początku gry powinno być napisane żeby nie grać w to po ciężkich narkotykach. jak ktoś to na kwasie albo grzybach odpali to bedzie mieć zrytą psyche do końca życia.. nawet trip nie jest taki poschizowany :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Takie coś eh ? Grałeś w S.T.A.L.K.E.R czy coś takiego ?? grafika odjazd nawet w dzień bałem sie kiedyś w to grać !! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jak byś kiedyś zjadł grzybki albo kwasa to byś wiedział czemu mówie o tej grze ;D paskudne ryje ugaczaka w tle bile muzyka jakieś wsiurskie techno, i oczojebne kolory, masakrator dla zmysłów ;D. Stalkera to by bylo ciezko nawet uruchomic na kwasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ^^ widziałem gorsze gry ^^ ale straszne że mi się przez tydzień to śniło a ja nie jestem z tych co pamiętają co za mieli sen ;? a nie byłem na haju wtedy ^^ ale lepiej żebyśmy zakończyli naszą pogawędkę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 kurde ale Belcik to wirtuoz, i mówie serio. to nie wyszło przypadkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi