I am Lord Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zapraszam do czytania mojego pierwszego artykułu. B) DOWNLOAD : GMCuploader DOWNLOAD : MediaFire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No fajnie wytlumaczone dla nowych, szczerze mowiac nie wiedzialem o lockowaniu obiektow i dawania roznych wartosci na start przy pomocy creation code :D Moim zdaniem sie przyda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 heh nawet nie wiedziałem o tym menu kontekstowym :P thx przyda się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 szczerze? nic wielkiego... to samo można znaleźć w helpie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wszystko co jest w artach jest też w helpie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dzięki, przyda się. Wielokrotnie miałem problemy które można było rozwiązać za pomocą Creation Code :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Wiedziałem o tym, ale n00bkom się przyda. Jeśli go znajdą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Hm.. ale Huder go chyba pisał na stronę i wysłał już komuś ;p Więc będzie to ułatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nawet nie zauważyłem że zapomniałem napisać o tym jak się rozwija to menu xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi